iPhone 6 Plus – iata cum arata terminalul meu dupa 2 luni de utilizare

  In ziua lansarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus am vizitat un Apple Store din Berlin pentru a cumpara ambele produse ale companiei Apple, ajungand in final sa ma imprietenesc cu al doilea dintre ele pe care il folosesc si astazi. Avand in vedere numeroasele probleme pe care le-am prezentat aici in diverse randuri si unii dintre voi le-au experimentat pana acum, pot spune ca iPhone 6 Plus s-a dovedit a fi mult mai rezistent decat mi-am imaginat,cu o mica exceptie. Desi am avut grija sa nu-l indoi in timpul plasarii prin buzunare si am reusit sa il pastrez drept timp de 2 luni de zile, camera n-a rezistat atat de bine.

  Puteti vedea in prima imagine ca am reusit sa sparg geamul care protejeaza camera iPhone 6 Plus si in ciuda acestui lucru ea functioneaza fara probleme, calitatea imaginilor fiind totusi afectata din cauza geamului. Daca va intrebati cum am reusit aceasta isprava, ei bine am scapat terminalul pe asfalt de la aproximativ 20 de cm inaltime si lovitura i-a fost fatala, dar numai pentru geamul care protejeaz camera. Desi carcasa s-a zgariat si ecranul a facut contact cu asfaltul, terminalul a ramas intact si fara zgarieturi pe ecran sau alte defecte de functionare.

  Am scapat alte terminale iPhone pe jos in trecut si chiar pe asfalt, dar acesta este primul caruia reusesc sa ii sparg geamul protector pentru camera si asta deoarece avem o camera scoasa in exteriorul carcasei. In aceasta idee va recomand sa fiti precauti in viitor si sa va protejati cat de bine puteti terminalele, iar eu fac mentiunea ca nu am folosit si nu folosesc vreo husa cu el. iPhone-urile voastre cat de bine rezista?