iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy Note 4 – comparatia stabilizatoarelor optice de imagine (Video)

  iPhone 6 Plus este primul smartphone al companiei Apple care are implementat un stabilizator optic de imagine pentru camera principala, el permitand inregistrarea de imagini cat se poate de stabile in sitautiile in care filmam in timp ce ne miscam. Pentru a ne demonstra cat de bun sau insuficient de bun este acest stabilizator de imagine, cineva s-a gandit sa inregistreze un clip video comparativ pentru iPhone 6 Plus si Samsung Galaxy Note 4, iar in clipul video de mai sus puteti vedea cat de bine se descurca in test camerele celor doua terminale.

  La o prima vedere se poate observa extrem de usor faptul ca Samsung Galaxy Note 4 stabilizeaza mult mai bine imaginile dcat terminalul iPhone 6 Plus, camera primului dispozitiv fiind intens laudata de catre toti cei care au testat-o pana acum. Cei de la Samsung au reusit sa faca o combinatie mult mai buna intre hardware-ul si software-ul din spatele camerei si a stabilizatorului de imagine, astfel ca in situatiile de inregistrare a clipurilor video in miscare acest terminal va avea performante mult mai bune decat iPhone 6 Plus, dar si decat multe alte smartphone-uri similare disponibile pe piata.

  Voi ce parere aveti, care smartphone stabilizeaza mai bine imaginile?

14 COMENTARII

  1. Le am la magazin pe amândouă si chiar am făcut teste de curiozitate si pe iPhone 6 plus merge mai bine stabilizatorul de imagine si culorile într-adevăr mai naturale pe iPhone la note 4 culorile sunt prea colorate si pe calculator se vede cel mai bine diferența într-adevăr camera la iPhone 6 plus este super dar eu folosesc mai mult androidul m-am obișnuit cu ecranul de la note 4

  2. Am vazut comparatie intre iphone 6 si iphone 6s plus , vreau sa va zic ca prefer iphone 6 cu al lui stabilizator digital oricand. Cel optic mai are mult de lucrat …

  3. Pentru cei care nu stiu iPhone 6 + nu foloseste OIS in video. Apple a confirmat acest lucru. Oricum camera de pe note 4 este super tare.