iOS 8.1.1 sterge tonurile de apel ale iPhone-urilor dupa instalare

iOS 8.1.1  iOS 8.1.1 a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei saptamani si se pare ca unii dintre cei care au avut curajul de a instala noua versiune a sistemului de operare au descoperit cu uimire ca tonurile de apel din iPhone-uri au fost sterse. Stergerea s-a facut automat in timpul procesului de instalare a sistemului de operare si asta fara ca vreo posibila alerta cu privire la acest fapt sa fie data ori de catre Apple, ori de catre iTunes. Multiple raportari ale utilizatorilor de terminale iPhone pe forumurile de discutii confirma problema si se pare ca ea este una destul de raspandita in randul lor.

hi updated to 8.1.1 and seemed to have lost my ringtone I bought on Monday … i’m having the same problem. bought 3 tones, installed new ios, lost them… my text tone and ringtone were working fine on my phone this weekend (without doing any transfer to itunes like you said) and then after 8.1.1 install they are gone,… Hi rang apple seems they get a lot of this type of problem the only answer I could get out of them was  to sync  with the computer  again don’t think he really understood….

iOS 8.1.1 tonuri de apel disparute dupa update

  iOS 8.1.1 a fost instalat de catre majoritatea dintre utilizatori folosind sistemul Software Update implementat de catre Apple direct in iOS, sau folosind programul iTunes, astfel ca nu s-a repus un backup vechi peste date pentru a se copia si tonurile de apel. Din pacate in momentul de fata singura solutie pentru rezolvarea acestei probleme este copierea tonurilor de apel folosind iTunes si un PC, fie stergerea tuturor datelor din terminalele voastre si repunerea unui backup, dar asta numai in situatia in care nu ati facut deja un backup dupa actualizare, pentru a salva datele fara acele tonuri de apel disponibile in backup.

  Voi ati intalnit aceasta problema neobisnuita dupa instalarea iOS 8.1.1?

27 COMENTARII

  1. A sters tonurile create de mine si, in plus, am ajuns in imposibilitatea de a le reincarca pe cele cumparate din AppStore.
    Rezolvarea a venit astfel. Downloadare a suntetelor in ITunes, salvare in computer, schimbare terrminatie din m4a in m4r, trecere manuala in tones, debifare syc all tones si trecere pe manual. De aici se selecteaza ce se doreste.

  2. Buna dimineata. Eu am intalnit aceasta problema si am raportat la Apple. Am cumparat 2 tonuri pe iphone 6 si dupa ce le am setat la jumatate de ora au disparut efectiv iar telefonul suna altfel ( melodia presetata). Am mai cumparat odata si la fel. Cand mi au venit facturile am raportat.

  3. De unde naiba le scoateti pe astea ? Auzi … se sterg tonurile de apel . Nu se sterge NIMIC si totul ramane la fel . Merge super .Iphone 5s ios 8.1.1

  4. […] iOS 8.1.2 aduce in mod oficial pentru utilizatori rezolvarea unor probleme care stergea din terminalele noastre tonurile de apel, ringtone, cumparate…, o multitudine de utilizatori raportand problema saptamanile trecute. Separat de aceasta noutate, […]