OS X Yosemite are o problema majora cu vizualizarea clipurilor video YouTube

  OS X Yosemite 10.10.1 a fost lansat de catre compania Apple in cursul aceste zile si multi dintre utilizatorii care au reusit sa actualizeze sistemul de operare au descoperit extrem de repede ca el are o problema majora cu vizualizarea clipurilor video YouTube. Conform utilizatorilor de Mac-uri, incercarea de a vizualiza clipuri video prin intermediul YouTube are drept rezultat afisarea de ecrane negre doar cu sunet, afisarea unui mesaj de eroare fara a incarca vreun clip video, sau in cel mai rau caz inchiderea subita a browserului Safari in momentul incarcarii unui clip video.

I installed Yosemite on my iMac (20-inch, Mid 2007) when it was first released and I had no issues whatsoever. Last night I updated Yosemite to 10.10.1 and now all of a sudden Safari Version 8.0 (10600.1.25.1) won’t play any YouTube videos. All I get is a black screen with a little audio clipping. When using Firefox (v32.1.1) or Chrome (v38.0.2125.122) everything works ok.

  Problemele afecteaza doar browserul Safari al celor de la Apple, nu si browserele Google Chrome sau Firefox, iar erorile par sa apara inclusiv in OS X 10.10, astfel ca unii considera ca YouTube ar fi in mijlocul problemei si nu sistemul de operare. Deocamdata este prematur sa dam vina pe Apple sau Google pentru aceste probleme, insa este clar ca utilizatorii OS X nu pot vizualiza clipuri Video in Safari prin intermediul YouTube, asa ca daca intampinati aceste probleme este recomandabil sa utilizati Firefox sau Google Chrome in schimb.