Cel mai scump produs vandut online de Black Friday

  Cel mai scump produs vandut online vreodata in Romania a facut parte din campania Black Friday a celui mai mare retaileri din Romania, eMAG, si probabil unii dintre voi isi imagineaza deja care a fost acesta. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la eMAG au comercializat masini din nou in cadrul campaniei Black Friday pentru acest an, iar cel mai scump produs vandut online vreodata in tara noastra este un BMW X6. Masina a fost disponibila in oferta celor de la eMAG la pretul de 66.500 de euro, cu 20.000 de euro reducere fata de pretul normal de lista al celor de la BMW.

Cel mai scump produs vandut online

  eMAG a avut in lista sa de produse pentru Black Friday o multitudine de masini ieftine si de lux si dintre toate, acest model de automobil produs de catre BMW a avut norocul de a fi nominalizat drept cel mai scump produs vandut online in Romania. Desigur ca eMAG nu a cerut unui client sa plateasca pretul direct cu cadrul prin intermediul propriului sau website, ci a impus o taxa de rezervare de 1000 de euro care trebuia platita online si in baza careia clientul norocos putea vizita o reprezentanta BMW pentru a incheia actele necesare in vederea achizitionarii masinii.

  eMAG nu a fost singurul magazin online care a avut masini listate in oferta pentru Black Friday, insa se pare ca niciunul dintre celelalte nu a reusit sa convinga vreun client sa cumpere o masina atat de scumpa. Restul magazinelor online au perceput preturi de minim 1000 LEI pentru rezervarea masinii, dar reducerea aplicata pentru pretul de baza a fost mai mica, la un maxim de 25%, deci cu 5% sub ceea ce a avut eMAG. In total cei de la eMAG au vandut 44 de autoturisme cu ocazia Black Friday, valoarea lor totala fiind de 1.1 milioane de euro.