Vodafone Black Friday – reduceri de pana la 100% la iPhone 6 si nu numai

Vodafone Black Friday

  Vodafone Black Friday a inceput in cursul zilei de vineri in aceasta pagina, asta desi operatorul de telefonie mobila anuntase initial ca nu va participa pa vinerea neagra de reduceri, ci va incepe campania de luni, exclusiv in magazinul sau online. Vodafone a avut o serie limitata de promotii in cursul acestui weekend doar pentru a concura cu Orange si Telekom, iar astazi a dat startul reducerilor serioase pe care le planuia de saptamana trecuta. In aceasta idee, veti gasi telefoane mobile, sau tablete cu pana la 100% reducere, plus promotii la accesorii sau cartele cu optiuni promotionale.

Vodafone Black Friday – ziua 4 de reduceri

  Vodafone Black Friday in aceasta a patra zi, sau prima zi de Vodafone Black Week, ne aduce pana la 100% reducere la o gama extrem de variata de terminale iPhone ale companiei Apple. Dupa cum probabil va imaginati deja, 100% reducere veti avea la achizitionarea unui iPhone 4 impreuna cu un abonament RED pentru o perioada contractuala de doi ani de zile, reducerile celor de la Vodafone scazand pana la 13% in cazul iPhone 6 Plus. Pentru iPhone 5S exista reducere de 59%, pentru iPhone 5C exista reducere de 30%, iar in cazul iPhone 6 veti beneficia de reducere de 16% in aceasta pagina.

  In ceea ce priveste tabletele, Vodafone Black Friday ne aduce doar vouchere de 150 lei pentru tabletele achizitionate impreuna cu abonamente de internet pentru o perioada de doi ani de zile, deci nu vorbim despre o reducere propriu-zisa aplicata pentru produse. In final avem accesoriile pentru telefoane mobile si nu numai, in cazul acestora cei de la Vodafone aplicand o reducere de doar 5 euro in cazul unei achizitii, reducerea fiind mult mai mica decat cea aplicata de catre cei de la Orange Romania pentru propriul eveniment Black Friday, dar aceasta este decizia celor de la Vodafone.

  Evenimentul Vodafone Black Friday continua pana pe data de 30 noiembrie, fiecare zi aducand promotii noi pentru produsele operatorului.