Comenzi eMAG Black Friday livrate cu intarziere

Comenzi eMAG Black Friday

  Asteptati comenzi eMAG Black Friday de cateva zile si ele inca nu au ajuns la voi? Daca raspunsul este afirmativ atunci va spunc a nu sunteti singurii care inca nu si-au primit produsele comandate in cursul zilei de vineri de la cel mai mare magazin online din Romania si va spun ca asteptarea va continua. Inca de saptamana trecuta s-a spus ca, comenzi eMAG Black Friday vor fi livrate in maxim 6 zile de la plasarea lor in mgazinul online, astfel ca pana joi toata lumea ar trebui sa primeasca orice comanda plasata, indiferent despre ce anume am vorbi.

Comenzi eMAG Black Friday livrate cu intarziere

  Comenzile eMAG pentru Black Friday au fost inregistrate pentru aproximativ 400.00 de produse din oferta magazinului online, deci livrarea tuturor necesita o buna perioada de timp si asta in principal din cauza curierilor contractati sa faca acest lucru. Desi comanda facuta vineri dimineata la eMAG mi-a fost livrata chiar in cursul zilei de sambata, dar o alta plasata ceva mai tarziu in cursul zilei nu a ajuns nici macar in momentul de fata, dar am speranta ca Fan Courier isi va face curaj si o va livra in cursul zilei de maine.

Datorita numarului mare de comenzi in procesare exista posibilitatea ca produsele eMAG pe care le-ai comandat de Black Friday sa fie livrate cu intarziere. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate si te rugam sa astepti confirmarea datei de livrare de catre curier, prin SMS si telefon. Toate comenzile de Black Friday vor fi onorate.

  Pentru ca foarte multi clienti au inceput sa isi exprime pe retelele de socializarea nemultumirea cu privire la aceasta organizare putin haotica, cei de la eMAG au trimis in cursul noptii trecute email-ul de mai sus in care spuneai ca vor onora toate comenzile inregistrate pentru Black Friday, dar ca ele vor veni cu intarziere. Acestea fiind spuse, in perioada urmatoare veti primi tot ceea ce ati comandat, dar trebuie sa mai aveti rabdare.