Archer permite controlarea iOS-ului folosind gesturi, este o alternativa utila pentru Zephyr

Archer

  Archer este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 8, el fiind conceput in ideea de a ne permite sa controlam interfata sistemului de operare folosind simple gesturi intreprinse pe ecran. Daca ati folosit in trecut tweak-ul Zephyr, atunci in Archer veti regasi o replica oarecum fidela a sa, acelasi tip de gesturi putand fi intreprinse. Mai exact, cu un swipe de jos in sus accesam task switcher-ul cu un swipe lateral trecem de la o aplicatie la alta, cu un swipe putem inchide aplicatiile si daca dorim putem chiar sa blocam terminalele cu un gest facut in Homescreen.

Archer is simple yet functional tweak bringing multitasking gestures feature to your iOS devices. Bring out app switcher by swiping up gesture. Switch between apps by swiping in from right or left edge of the screen. Quick switch app by gesture of swiping from the buttom corner of the screen. Close app without press home button but swiping. Lock device just one swipe at homescreen. Clear all background apps with single swipe. 

  Mai mult decat atat, exista gesturi care pot fi utilizate pentru a inchide toate aplicatiile deschise in background, deci daca va era dor de Zephyr, veti gasi in Archer inlocuitorul perfect. Archer este disponibil pentru achizitie la pretul de 1.88$ in repo-ul BigBoss al Cydia.