ABONAMENTE TELEKOM cu 1 GBPS internet si continut TV pe mobil de Craciun

ABONAMENTE TELEKOM

  ABONAMENTE TELEKOM cu o multitudine de beneficii noi sunt pregatite de catre operatorul de telefonie mobila Telekom Romania pentru acest Craciun, el anuntand in cursul acestei zile o noua promotie pentru sarbatorile de iarna. Mai exact, clientii care doresc ABONAMENTE TELEKOM integrate fix-mobil au acum posibilitatea de a cumpara un pachet care contine Televiziune L, Internet L, Voce fixa M, beneficiile Telekom TV Web & Mobile si Nelimitat Voce L, totul pentru suma lunara de numai 133 lei un telefon mobil Samsung Galaxy Trend LITE fiind inclus in oferta.

ABONAMENTE TELEKOM speciale pentru Craciun

  Pentru clientii care se afla in aria de acoperire a serviciilor FTTH(fibra optica) aceasta combinatie de ABONAMENTE TELEKOM va aduce si internet la viteza de pana la 1 GBPS, 126 de canale TV fiind disponibile in pachet.  In momentul de fata Telekom Romania asigura acces la infrastructura sa FTTH in 13 orase din tara: Arad, Baia Mare, Botosani, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Suceava si Timisoara. Mai multe detalii puteti descoperi pe website-ul operatorului de telefonie mobila.

Oferta integrată de Crăciun de la Telekom Romania: conţinut  multi-screen şi viteză la Internet de până la 1 Gbps

Clienţii noi care îşi doresc o ofertă integrată fix-mobil, cu maximum de beneficii la cel mai bun preţ, precum şi o experienţă multi-screen, pot opta pentru noul pachet de la Telekom Romania Communications care conţine Televiziune L, Internet L, Voce fixă M, beneficii Telekom TV Web & Mobile şi serviciul de voce mobilă Nelimitat Voce L, la 133 de lei pe lună, având inclus şi un telefon mobil Samsung Galaxy Trend LITE. Clienţii pot completa acest pachet cu o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 LITE T110, cu ecran de 7 inci şi conectivitate WiFi, disponibilă în 24 de rate, pentru 25 de lei/lună.

Clienţii care se află în ariile acoperite de tehnologia de ultimă generație fiber-to-the-home (FTTH) oferită de companie, vor beneficia, de asemenea, de viteză la Internet de până la 1 Gbps, inclusă în ofertă. În ceea ce priveşte serviciile TV, sunt disponibile până la 126 de canale TV  pentru utilizatorii de televiziune interactivă sau cablu digital.  

Mai mult, clienţii care aleg această ofertă beneficiază de acces gratuit, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, la un număr de până la 62 de canale TV şi Eurosport 360 HD. Mai multe detalii despre Telekom TV Web&Mobile sunt disponibile aici. 

Oferta specială de Crăciun, care conţine patru servicii pe o singură factură, este disponibilă pentru toţi clienţii noi. Beneficiile ofertei pot varia în funcţie de tehnologia specifică disponibilă în aria în care se află clientul. Utilizatorii noi pot opta şi pentru pachetul care include Televiziune L, Internet L, Voce M, la prețul de 79 lei pe lună.

Telekom Romania asigură, la acest moment, acoperire FTTH în 13 oraşe: Arad, Baia Mare, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Iaşi, Suceava şi Timişoara.  

Oferta promoţională completă este disponibilă aici.