Black Friday lista magazine participante in 28 noiembrie

  Black Friday din 28 noiembrie va incepe peste doar cateva ore pe masura ce marile magazine online si-au pregatit oferta de produse care urmeaza sa fie oferite la reducere in urmatorul weekend, asa ca probabil unii dintre voi v-ati pregatit deja sa faceti niste achizitii. Din pacate cei de la eMAG nu vor participa in aceasta runda de promotii a Black Friday dar partea buna este ca o multitudine de alte magazine cu oferte cel putin la fel de interesante o fac si tot ceea ce au ele de oferit urmeaza sa fie disponibil pentru cumparare la pretul mai mult decat bune.

Black Friday lista magazine

  Mai jos aveti lista magazinelor participante la Black Friday in 28 noiembrie si vorbim despre magazinele cele mai serioase care vor avea cele mai bune oferte pentru produse si va vor onora comanda fara a va tine cu banii blocati. Avand in vedere ca vorbim despre un eveniment Black Friday de intensitate mai mica, numarul de produse ce urmeaza sa fie disponibile la reducere va fi mai mic, dar probabil veti gasi si asa destule promotii interesante. Acest articol va fi actualizat in timp real cu promotiile Black Friday pentru 28 noiembrie, asa ca va recomand sa il verificati constant pentru a fi siguri ca nu pierdeti cele mai bune oferte.

  Acestea fiind spuse nu pot decat sa va urez spor la cumparaturi si sa aveti grija la resigilate.

IT – SMARTPHONE, TABLETA, LAPTOP, PC

  1. Orange;
  2. Vodafone;
  3. Telekom;
  4. Germanos;
  5. Clickshop;
  6. F64
  7. Fashion Days;
  8. Altex;
  9. Mediagalaxy;
  10. Domo;
  11. PC MADD;
  12. evoMAG;
  13. UTOK;
  14. Marketonline;
  15. Elefant;
  16. Sensodays;
  17. Azerty.
  18. VonMAG.

APARATE FOTO

  1. F64;
  2. YELLOW STORE

Haine – Fashion

  1. TINAR
  2. BE YOU
  3. MATAR
  4. KURTMANN
  5. FashionUP
  6. SEVEN SINS
  7. LA REDOUTE
  8. MY CLOSET
  9. RUBY FASHION

INCALTAMINTE

  1. LEONARDO
  2. COMODO
  3. ZORILE STORE
  4. DASHA
  5. MATAR
  6. MY CLOSET

ASIGURARI

  1. 9695

SERVICII BANCARE

  1. BANCA TRANSILVANIA

SERVICII

  1. DEPANERO

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

  1. STROLLERS
  2. ZAMBIRICI
  3. BESTKIDS
  4. 3PITICI
  5. NICHIDUTA

CARTI, MUZICA SI FILME

  1. ELEFANT
  2. LIBRIS
  3. NEMIRA
  4. ZONGA

6 COMENTARII

  1. Emag nu a reusit inca sa faca livrarile. Sau incapatanat sa lucreze numai cu DPD, care practic sunt paralizati. Linii telefonice ocupate si la emag si la dpd, clienti nemultumiti si nervosi…si asa mai departe. Clar ca nu aveau ce sa mai caute si in valul 2 ca ii lua lumea la omor

  2. @alinr: emag a trimis comenzile cu Cargus, Fan, Dpd si chiar TNT, insa au fost foarte multe comenzi si au blocat depozitele tuturor furnizorilot de servicii de curierat. Lucrez la unul din cei de mai sus si iti confirm ca nu numai DPD are backlog la livrari 😉

  3. Vinerea trecuta am comandat la eMag un monitor 4K de 27″ (reducere de 35%), care nici pana acum nu a fost predat curierului (Cargus). Am incercat sa vorbesc cu ei la telefon dar este imposibil, sunt complet blocati.