Prima Pagina Apple iOS 8.1 inca poate fi instalat

iOS 8.1 inca poate fi instalat

Jailbreak iOS 8.1

  iOS 8.1 a fost lansat de aproximativ o luna de zile de catre compania Apple si desi pare greu de crezut in momentul de fata, el este in continuare semnat pentru instalare in iPhone, iPad si iPod Touch de catre cei din Cupertino. iOS 8.1 este ultima versiune a sistemului de operare care mai poate fi jailbroken folosind solutia de jailbreak Pangu, iar asta deoarece Apple a blocat posibilitatea de a mai exploata iOS 8.1.1. Compania americana a blocat trei dintre cele 7 vulnerabilitati utilizate de catre hackerii chinezi pentru a exploata sistemul de operare si pana la aparitia unei noi solutii de jailbreak vom avea de asteptat.

iOS 8.1 downgrade iPhone, iPad si iPod Touch

  iOS 8.1 nu este totusi ales doar de catre cei care au nevoie sa faca jailbreak pentru propriile terminale, ci si de catre persoanele care sunt nemultumite de modul in care functioneaza aceasta versiune a sistemului de operaer si numarul lor este mare. Multi utilizatori au reusit sa revina la iOS 8.1 dupa instalarea iOS 8.1.1 sau chiar a iOS 8.2, dar acest lucru va fi disponibil pentru o perioada limitata de timp si asta in conditiile in care decizia Apple de a semna SHSH-urile este neobisnuita, ea blocand de obicei acest proces la cateva ore sau zile dupa lansarea unui update important pentru iOS.

  In acest caz situatia este diferita si cei din Cupertino par sa incerce sa ne ofere optiuni suplimentare pentru instalare, sustinand in acelasi timp jailbreak-ul. Acestea fiind spuse, mai jos aveti procedura de downgrade la iOS 8.1, actualizarea putandu-se face in exact acelasi mod folosind iTunes.

Tutorial downgrade iOS 8.1.1 la iOS 8.1

 1. Descărcați iOS 8.1 din Tabelul de jailbreak
 2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
 3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
 4. Apăsati butonul Restore al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
 • RoA

  Salut, am un iphone 5 luat de la Orange de BF care a venit cu 6.1.4. Care ar fi recomandarea vostra? Sa raman momentan pe 6 sau sa trec la 8? Ideea e ca m-am obisnuit foarte mult cu interfata noua, anterior detinand un iphone 4 cu 7.1. Multumesc frumos!

 • luis

  Buna ziua , daca nu bag telefonu in dfu mode nu merge instalat?

 • tny

  L-am reinstalat azi cu succes

 • Era 3.5 dimineata.

 • . nine

  @roa trage cat mai mult de ios 6.1.4 ce il ai, ca era fantastic pt ip 5 ….

 • asucme

  Am reinstalat 8.1 pe 4s – 8.1.1 se misca mai bine insa nu vreau sa risc sa raman fara JB.

 • andu

  Scuze de offropic dar am si eu o problema. Am ios 7.1.2 si imi ocupa foarte mult spatiu. Am la altele 4,5gb ocupati. Atat indica in itunes. In rest mai am Aplicatii 2.5gb si vreo 5,5 muzica nu cred ca are vreo relevanta muzica… Iphone 5s. Mentionez ca i am dat resetare si setare ca iphone nou fara restore. Poate stie cineva problema. Multumeac anticipat.

 • . nine

  offtopic ai site’ul cazut? sau in revizie?….incerc sa accesez (din Spania), si imi spune ‘Revenim imediat’…

 • @. nine: Daca scria ca revenim imediat, e clar ca nu era picat 😀 Faceam niste modificari sa-l facem mai rapid. Oricum probabil se vede de cateva zile ca e mai rapid.

 • . nine

  mi se parea ciudata toata chestia….imi tot face figuri opera de ceva timp si am zis ca s.a bulit de tot 🙂

 • Marian

  Am instalat iOS 8.1.1 si sunt foarte mulțumit, pe iPhone 5.

 • jooxer

  Am 8.1.1 pe i6 blocat orange.am încercat azi sa bag 8.1 si nu merge zaone.dupa ce intra in dfu își face restore dar tot 8.1.1 își ia!!!!

 • jooxer

  Zaone ai vreau răspuns de ce nu merge?

 • jooxer

  Zaone ms de raspuns

 • Inseamna ca ai facut dupa capul tau restore si nu urmand instructiunile din articol.

 • Daniel73

  am cumparat astazi un iPhone 6 nou din Canada…are pe el iOS 8.0….sa-l urc la 8.1 pentru Jailbreak sau sa raman pe 8.0…sunt avantaje pe 8.1?

 • jooxer

  Greșisem undeva.ms pt răspuns zaone ca așa am încercat din nou si am observat greșeala.