iOS 8.1 inca poate fi instalat

Jailbreak iOS 8.1

  iOS 8.1 a fost lansat de aproximativ o luna de zile de catre compania Apple si desi pare greu de crezut in momentul de fata, el este in continuare semnat pentru instalare in iPhone, iPad si iPod Touch de catre cei din Cupertino. iOS 8.1 este ultima versiune a sistemului de operare care mai poate fi jailbroken folosind solutia de jailbreak Pangu, iar asta deoarece Apple a blocat posibilitatea de a mai exploata iOS 8.1.1. Compania americana a blocat trei dintre cele 7 vulnerabilitati utilizate de catre hackerii chinezi pentru a exploata sistemul de operare si pana la aparitia unei noi solutii de jailbreak vom avea de asteptat.

iOS 8.1 downgrade iPhone, iPad si iPod Touch

  iOS 8.1 nu este totusi ales doar de catre cei care au nevoie sa faca jailbreak pentru propriile terminale, ci si de catre persoanele care sunt nemultumite de modul in care functioneaza aceasta versiune a sistemului de operaer si numarul lor este mare. Multi utilizatori au reusit sa revina la iOS 8.1 dupa instalarea iOS 8.1.1 sau chiar a iOS 8.2, dar acest lucru va fi disponibil pentru o perioada limitata de timp si asta in conditiile in care decizia Apple de a semna SHSH-urile este neobisnuita, ea blocand de obicei acest proces la cateva ore sau zile dupa lansarea unui update important pentru iOS.

  In acest caz situatia este diferita si cei din Cupertino par sa incerce sa ne ofere optiuni suplimentare pentru instalare, sustinand in acelasi timp jailbreak-ul. Acestea fiind spuse, mai jos aveti procedura de downgrade la iOS 8.1, actualizarea putandu-se face in exact acelasi mod folosind iTunes.

Tutorial downgrade iOS 8.1.1 la iOS 8.1

  1. Descărcați iOS 8.1 din Tabelul de jailbreak
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Apăsati butonul Restore al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.