Prima Pagina Apple iOS 9 concept prezinta modul in care ar putea fi imbunatatit iOS-ul...

iOS 9 concept prezinta modul in care ar putea fi imbunatatit iOS-ul (Video)

  iOS 9 va fi lansat in versiune beta pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch abia in luna iunie a anului viitor, insa pana atunci putem vedea un concept realizat de catre un grafician talentat care incearca sa ne ofere un preview pentru ceea ce ar putea oferi compania americana. In clipul video de mai sus puteti vedea conceptul realizat de catre grafician si vorbim despre o schimbare destul de interesanta facuta de catre el, versiunea prezentata in material avand o gama diversificata de animatii noi pentru aplicatii, schimbari importante pentru design, dar si unele functii imprumutate din OS X.

  E greu de spus de pe acum ce anume va oferi compania Apple pentru iOS 9, insa stim sigur ca vom avea parte de o multitudine de functii noi si desi probabil unii si-ar dori acest lucru nu cred ca vom vedea vreo schimbare importanta pentru design-ul sistemului de operare.

 • NicKel

  e bine rau, dar nu cred ca or sa se materializeze nici macar jumatate din cele prezentate…

 • LucianC

  Dacă ar pune butonul de 4G/3G în locul celui de Bluetooth ce bine și util ar fi. Pe mine mă disperă să intru mereu în Settings ca să-l activez, nu fac economie la net, mă doare burta când văd cum scade bateria, parcă-i cronometru.

 • Cosmo

  Astfel de schimbari ar face utila o actualizare la iOS 9, nu cum au facut cu iOS 8 modificand 2-3 lucruri fata de iOS 7 si stricand astfel si utilitatea acestui sistem … dovada problemele lui iOS 8.1.1.
  Cam asta este ceea ce eu unul astept de la Apple in materie de soft, sa speram ca ne vor respecta ca si clienti, pana atunci eu raman un utilizator de iOS 7.1.2!

 • vlad

  @LucianC, pentru asa ceva exista JB 🙂

 • Eugen

  Nu merge video-ul !!!

 • Merge fara probleme la mine.

 • neolax

  nici mie nu imi merge video pe iphone 6 , ( acest video contine continut de la SME si redarea lui nu poate fi facuta pe anumite site-uri ) nu am chef sa intru pe yt sa-l vad

 • sesse

  @Cosmo: in materie de soft, Apple nu prea a aplecat urechea la doleantele clientilor, oferind cate putin. Am mai spus pe undeva … copy-paste a aparut abia la ios 3, desi era super solicitat de clienti, fiind si ceva util pentru marea majoritate a acestora. Si eu as dori sa beneficiez de multe din optiunile slea, dar s-ar putea ca sa raman doar cu dorinta …