Jailbreak iOS 8.1.1 TaiGJBreak – cum il fac si cat de sigur este ?

Jailbreak iOS 8.1.1 TaiGJBreak a fost lansat in cursul acestei dimineti pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 8, iOS 8.0.2, iOS 8.1 si iOS 8.1.1, iar unii dintre voi se intreaba cat de sigura este aceasta solutie de jailbreak.

UPDATE: Aici gasiti tutorial iOS 8.1.1 jailbreak.

Jailbreak iOS 8.1.1

Jailbreak iOS 8.1.1 TaiGJBreak a fost promovat initial de catre celebrul hacker MuscleNerd, parte a echipei iPhone Dev Team care a lansat o multitudine de solutii de jailbreak  si unlock pentru iDevice-urile Apple de-a lungul atat de multor ani. Desi hackerii de la Pangu au lansat multiple solutii de jailbreak in trecut, aceasata este prima oara cand hackerul MuscleNerd promoveaza o solutie de jailbreak facuta de catre o companie chinezeasca, de aici putand aparea diverse speculatii.

Jailbreak iOS 8.1.1 este departe de a putea fi numit drept o solutie sigura de jailbreak pentru terminalele noastre, iar asta pentru ca ea vine de la o companie chinezeasca specializata pe distribuirea de aplicatii piratate. Desigur ca acelasi lucru a fost valabil si in cazul Pang8, atunci hackerii chinezi fiind sponzorizati de o companie care distribuia aplicatii piratate in exact aceeasi masura, asa ca jailbreak iOS 8.1.1 prezinta exact acelasi grad de risc precum vechea solutie.

Jailbreak iOS 8.1.1 cum il fac ?

Daca nu va pasa absolut deloc de ceea ce se intampla cu datele stocate in terminalele voastre, atunci veti putea face jailbreak iOS 8.1.1 la fel de simplu precum in cazul Pangu8, simpla descarcare a programului si apasare a unui buton fiind suficienta. Mai departe de aceasta procedura, nimeni nu poate spune deocamdata daca jailbreak iOS 8.1.1 va fura date din terminale sau daca va afecta in vreun fel dispozitivele noastre, asa ca trebuie sa aveti foarte mare grija.

Pangu8 a sters poze din terminale si diverse date la folosirea primei versiuni publicate de catre hackeri, asa ca in cazul jailbreak iOS 8.1.1 TaiGJBreak am putea vorbi despre exact aceeasi problema, dar ramane de vazut ce vor spune primii utilizatori. In aceasta idee, va recomand sa fiti extrem de precauti si sa evitati deocamdata jailbreak iOS 8.1.1, cel putin pana cand problemele initiale vor fi rezolvate si veti putea fi siguri ca efectuarea procedurii de jailbreak nu va va afecta in vreun fel.

Voi reveni in urmatoarele ore cu detalii despre tot ceea ce implica aceasta noua solutie de jailbreak, asa ca trebuie sa aveti rabdare.

UPDATE: Se pare ca nici macar Google Chrome nu recomanda descarcarea pachetelor TaiG.

Avertisment jailbreak iOS 8.1.1 taiji