FingerKey permite deblocarea unui Mac folosind Touch ID din iPhone (Video)

FingerKey este o noua aplicatie pentru platformele OS X si iOS, ea fiind conceputa special in ideea de a ne permite sa deblocam Mac-urile companiei Apple folosind o amprenta si Touch ID-ul din iPhone.

FingerKey este prezentat in detaliu in clipul video de mai sus, iar functionalitatea sa este pe masura asteptarilor voastre, astfel ca deblocarea unui Mac folosind Touch ID se face la fel de simplu precum deblocarea unui iPhone. FingerKey este compatibila deocamdata doar cu iPhone 5S, iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, astfel ca daca detineti o tableta iPad Air 2 sau iPad Mini 3 nu veti putea folosi sistemul cu propriul Mac, dar probabil in viitor va fi oferita si aceasta functionalitate.

Aplicatia FingerKey permite deblocarea unui numar multiplu de Mac-uri printr-o conexiune criptata la 256 biti AES, un widget pentru Notifications Center fiind utilizat pentru a oferi acces rapid la produsele companiei Apple. Dupa cum probabil va imaginati deja, FingerKey foloseste o conexiune Bluetooth si o aplicatie server instalata in Mac-uri, ea necesitand acces la numele de utilizator si parola Mac-urilor noastre pentru a permite deblocarea rapida folosind amprenta.

FingerKey let’s you unlock your computer without having to type your password every time. If you own a TouchID compatible device, use it to authenticate and unlock your computer safely and conveniently. Besides only connecting when it’s actually necessary, FingerKey also uses bluetooth 4.0 which has very little impact on your battery life.

– Security: 256-bit AES encryption is used to store and transfer data between your phone and your computer.
– Convenience: it saves you time as you can easily unlock your computer from a distance.
– Scalability: FingerKey let’s you unlock multiple computers with no problem.
– Speed: save time by accessing FingerKey from anywhere using its Notification Center Widget (Today Extension).

Desi deocamdata sistemul nu este compatibil cu calculatoarele Windows sau cele ce ruleaza Linux, dezvoltatorul aplicatiei sustine ca va implementa suport pentru aceste platforme in viitorul apropiat, asa ca aplicatia va avea o functionalitate net superioara. Daca sunteti interesati de FingerKey, ei bine o veti putea DESCARCA  din App Store, dar numai daca aveti terminale iPhone.

Pretul initial:
Numele:
FingerKey

1.79

DESCARCA





Developer: Leandro Luizari
Categoria: Productivity


Descriere: ###PLEASE READ###
Apparently there’s an issue with iPhone 6 and iPhone 6 Plus causing connection difficulties.
If you have already purchased FingerKey, please be patient, an update is on the way to correct…


Dimensiunea aplicatiei este: 13.1 Mb