Apple ne recomanda sa nu facem jailbreak, nu stie sa scrie corect termenul

Apple interzice cu desavarsire efectuarea de jailbreak pentru propriile iPhone, iPad si iPod Touch, dar in ciuda urii sale vis-a-vis de aceste practici, nu stie sa scrie in mod corect termenul in documentele sale publice.

Apple jailbreak

Apple le interzice utilizatorilor de iDevice-uri sa faca jailbreak pentru propriile terminale spunand ca modificarea software-ului acestor produse va afecta functionalitatea si experienta de utilizare, garantia lor fiind anulata la descoperirea exploatarii. Ceea ce Apple nu stie sa faca in documentele sale publice este sa scrie in mod corect termenul jailbreak, angajatii sai mentionand aceasta practica in acest document cu scrierea jail-break, una incorecta pentru a identifica termenul.

Making unauthorized modifications to the software on an iPhone violates the iPhone software license agreement. The common term for modifying an iPhone is jail-breaking, with a particular emphasis on the second part of that term. That’s why we strongly, almost emphatically, recommend that you do not do so. Really. Should you be unable to use your iPhone due to an unauthorized software modification, its repair will not be covered under the warranty.

Persoana sau persoanele care au scris paragraful de mai sus nu au uitat sa includa putina ironie pentru cei care au curajul de a face jailbreak, dar desigur ca nu s-au obosit sa afle cum trebuie scrisa corect denumirea procesului. Lasand la o parte lipsa de interes a celor de la Apple de a identifica in mod corect jailbreak-ul, va raspund acum la eventuale intrebari si va spun ca da, daca un iPhone este dus cu probleme de garantie la un service Apple, sau service autorizat Apple, garantia sa ar putea fi refuzata.