iOS 8.2 beta si o premiera in ultimii ani

iOS 8.2 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple cu aproape doua saptamani de zile in urma si singura sa menire este de a oferi dezvoltatorilor de aplicatii posibilitatea de a testa aplicatii pentru Apple Watch.

iOS 8.2 beta

iOS 8.2 beta nu va fi lansat de catre compania Apple pana in momentul aparitiei pe piata a Apple Watch, deci undeva in cursul primelor luni ale anului 2015, dar asta nu a impiedicat aparitia iOS 8.1.1 jailbreak in cursul zilei de ieri. Tutorial iOS 8.1.1 jailbreak gasiti deja pe prima pagina a iDevice.ro si ceea ce veti descoperi acolo este ca iOS 8.2 beta poate fi exploatat folosind TaiGJailbreak lansat de catre o echipa de hackeri chinezi sponsorizati de TaiG.

iOS 8.2 beta este prima versiune beta a unui update pentru iOS care este compatibila cu un jailbreak complet nou si asta deoarece in anii trecuti dezvoltatorii acestor solutii nu ofereau o asemenea compatibilitate pentru acest tip de software. In trecut vechile solutii de jailbreak erau facute compatibile pentru un tethered jailbreak cu versiunile beta ale sistemelor de operare iOS, dar niciodata nu am avut o situatie precum cea de acum, ea fiind chiar atat de fericita.

iOS 8.2 beta jailbreak temporar

TaiGJailbreak este fara discutie o solutie de jailbreak a carei durata de viata va fi, in cel mai bun caz, de cateva luni de zile, iar asta deoarece daca ea nu va fi blocata pana in momentul lansarii iOS 8.2, atunci va fi cu siguranta blocata atunci. Hackerii care au dezvoltat TaiGJailbreak compatibil si cu iOS 8.2 beta au fost pe deplin constienti de acest lucru, de aceea au folosit exploit-uri furate cunoscute de catre compania Apple, ele nemaifiind oricum utile in viitor pentru jailbreak.

Avand in vedere toate acestea, ne putem bucura de un jailbreak pentru iOS 8.2 beta in cazul in care ati reusit deja sa descarcati aceasta versiune a sistemului de operare si sa o instalati in propriile terminale si va spun de pe acum ca exista sanse mari ca incepand cu iOS 8.2 beta 2 sa nu mai puteti folosi TaiGJailbreak.