Jumatate dintre posesorii de smartphone incarca pozele inregistrate in cloud

 

fotografie smartphone 1

  Smartphone-urile sunt camerele de ocazie ale multor utilizatori si asta pentru ca ele au ajuns sa aiba camera mai bune decat unele aparate foto compacte. Avand in vedere numarul mare de fotografi amatori care fac poze constant cu propriile terminale, va intrebati probabil unde anume ajung toate aceste poze.

  Ei bine o firma de analiza a datelor din terminale sustine ca jumatate dintre cei care fac poze folosind propriile smartphone-uri isi incarca pozele in cloud. Mai exact utilizatorii isi incarca rapid pozele in sisteme de tip cloud pentru a isi mentine suficient spatiu liber in terminale pentru instalarea de aplicatii si nu numai.

With cloud storage services increasingly adding features for photo viewing and organizing, 50% of mobile photographers now store a portion of their photos in cloud storage services, according to a new white paper from Suite 48 Analytics. Sixteen percent store all their photos in the cloud. The white paper is based on a study by Suite 48 Analytics, which surveyed 1212 North American mobile photographers between the ages of 25 and 44.

  Dintre toti cei care folosesc servicii de tip cloud pentru a-si incarca pozele, 16% isi incarca intregul album foto in sistemele online, procentul fiind extrem de mare. In ceea ce priveste impartirea pe sexe, barbatii si femeile incarca in mod egal pozele in diverse servicii de tip cloud dupa inregistrare, deci nu exista diferente din acest punct de vedere.

  Trecand la cele mai populare servicii pentru incarcarea de poze, Google Drive, Dropbox si iCloud sunt in top cu 30%, 29% si 22% dintre preferintele utilizatorilor, restul fiind servicii conexe. Voi folositi diverse servicii de cloud pentru a va incarca pozele?