Allarm implementeaza functii noi pentru aplicatia Clock a iOS (Video)

  Allarm este un nou tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone-urile noastre, el fiind gandit special pentru a functiona cu aplicatia Clock. Mai exact, folosind acest nou tweak putem modifica modul in care functioneaza alarmele setate in aplicatia Clock a sistemului de operare pentru terminalele noastre.

  Mai exact, Allarm implementeaza in interfata aplicatiei Clock un buton care permite activarea si dezactivarea rapida a tuturor alarmelor. Ideea din spatele sau este de a ne oferi o metoda mult mai simpla de a face acest lucru fara a mai activa toate alarmele pe care le avem setate in aceasta aplicatie.

Allarm is a simple to use tweak that adds a toggle switch to the top of your alarm table view allowing you to toggle all your alarms at once. There are no settings to configure just install and you’re ready to go. Only compatible currently with iPhones and iPod Touches on iOS 8.

    Allarm este foarte util pentru cei care urmeaza un tratament sau au cine stie ce alte motive pentru a seta multiple alarme, el fiind disponibil pentru descarcare in repo-ul ModMyi al Cydia.