Prima Pagina BigBoss Switchability aduce task switcher-ul intr-un nou meniu al iOS (Video)

Switchability aduce task switcher-ul intr-un nou meniu al iOS (Video)

  Switchability este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru utilizatorii sistemului de operare iOS 8. In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea sa si puteti observa extrem de usor ca el aduce in Reachability posibilitatea de a accesa task switcher-ul cu aplicatiile deschise in background.

  Implementand task switcher-ul in sistemul Reachability, dezvoltatorul tweak-ului ne ofera posibilitatea de a accesa rapid aplicatiile din background printr-o dubla atingere a butonului Home. In mod normal este necesara o dubla apasare, asa ca modul de accesare nu difera foarte mult, dar cei care detin un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus probabil vor aprecia tweak-ul.

Requires iOS 8+ and Reachability feature activated. Switchability is multitasking switcher combined with reachability. Initially includes a 3d and 2d layout, reachability size slider, favorite app button (+), delete button (x), and more. Updating with new layouts and features based on your requests. iPhone 6 and iPhone 6 Plus compatible (more devices coming soon).

  Switchability este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

  • simion

    Salut! Am jailbreak ios 8.1.2(taiG) si am instalat whatsapp pe ipad air prin whatspad…. Si cu tweak-ul FullForce urma sa il fac full screen insa acesta nu merge la whatsapp in rest mege la restul aplocatilor cum ar fi la idecice.ro app… Sti dc?

  • Pentru ca nu ai numar de telefon pe iPad ca sa iti mearga.

  • simion

    Watsapp merge perfect pe ipad, dar nu il pot face full screen deoarece FullForce nu merge…