Aplicatia Photos dispare din iCloud

iCloud Photos

  Lansand iOS 8 compania Apple a implementat si o aplicatie web Photos in iCloud.com pentru utilizatorii dornici sa-si poata administra pozele salvate in cloud. Aplicatia web este disponibila in format beta, exact precum intregul sistem, iar in ultimele zile ea a devenit inaccesibila, iCloud.com afisand o eroare in momentul incercarii de a vizualiza pozele disponibile intr-un cont.

  Mesajul Can’t Load Photos: There was a problem loading the application. este cel afisat de catre Apple si deocamdata compania americana nu a oferit detalii in legatura cu aceasta problema. Problema persista inca din perioada Craciunului pentru anumiti utilizatori si exista posibilitatea ca Apple sa fi decis sa restrictioneze complet accesul la aplicatie pana in momentul rezolvarii problemelor sale pentru a impiedica exploatarea sa.

  Avand in vedere ca vorbim despre o aplicatie web disponibila in versiune beta pentru un sistem aflat in versiune beta pe iDevice-urile noastre, aparitia unor asemenea problema nu este absolut deloc greu de crezut. In aceste conditii, daca veti dori sa va administrati pozele prin intermediul iCloud folosind aplicatia Photos, atunci ar fi bine sa va inarmati cu foarte multa rabdare deoarece nimeni nu stie cat va dura pana cand Apple va gasi o rezolvare pentru ea.