Contul oficial Twitter al BlackBerry publica mesaje de pe iPhone

Blackberry iPhone

  De-a lungul anilor am vazut numeroase vedete care au fost platite sa promoveze diverse telefoane mobile, dar au utilizat terminale iPhone pentru a scrie mesaje de promovare si nu respectivele terminale. Chiar daca nu ne-am fi uimit chiar atat de tare daca o noua vedere ar fi promovat un produs Samsung folosind un iPhone, surprinzator a fost sa vedem acest lucru de la Blackberry.

  Contul oficial Twitter al Blackberry, administrat de catre oamenii de PR ai companiei, a publicat un mesaj acum cateva zeci de minute folosind un terminal iPhone. In imaginea de mai sus aveti dovada faptului ca un terminal iPhone a fost utilizat pentru a publica un mesaj prin care li se cere utilizatorilor Blackberry sa genereze conversatii noi pe reteaua Twitter.

  Ca sa fiu sincer, gafa este una extrem de jenanta pentru o companie care sustine ca are produse mai bune decat cele ale Apple, dar angajatii sai, sau oamenii contractati sa o promoveze, folosesc cu totul alte produse. Imaginea de mai sus demonstreaza faptul ca angajatii Blackberry sau oamenii contractati sa promoveze compania nu au incredere si poate nici nu au utilizat vreodata produsele promovate.

  Este greu pentru o echipa de PR sa explice o asemenea gafa, desi in trecut unii angajati ai unor companii care au facut gafe similare au sustinut ca un hack a stat la baza tweet-ului gresit. In aceasta cauza e putin probabil sa fie vorba de un hack, iar Blackberry a promovat terminalele iPhone pe propriul cont Twitter.