Avier 8 – o tema ce-ti aduce putina diversitate in iOS 8

Avier 8 tema iOS 8

  Avier 8 este o noua tema pentru iOS 8 lansata in cursul noptii trecute in Cydia, ea oferindu-ne posibilitatea de a implementa o schimbare interesanta pentru terminalele noastre. In imaginea de mai sus veti vedea cum arata interfata sistemului de operare dupa instalarea temei, ea oferindu-ne posibilitatea de a inlocui majoritatea iconitelor native ale aplicatiilor cu altele create de dezvoltator.

  Avier 8 are disponibile pentru noi nu mai putin de 100 de iconite cu altele preconizate pentru implementare in viitor, are o interfata speciala pentru aplicatia Settings si wallpaper-uri create pentru a-i potenta schimbarea. Separat de aceste schimbari nu ar trebui, teoretic, sa avem parte de altele, insa dezvoltatorul sau promite sa ne ofere altele in viitorul nu foarte indepartat.

Compatible with all iPhones running iOS 8 or iOS 7. It is a theme that gives you a refined iOS experience. It builds on iOS 7’s icon design and aims at improving them. Whats included? 1. 100+ icon bundles (More will be added in future updates) 2. Settings.app icons themed. 3. 8 Wallpapers.

  Avier 8 este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.