PowerLite monteaza un bec de 40W pe iPhone pentru inregistrarea de poze

PowerLite carcasa bec 40W

  PowerLite este un accesoriu pentru terminale iPhone care isi cauta in momentul de fata finantare prin intermediul website-ului Kickstarter, el promitand sa ne ofere suficienta lumina pentru a inregistra poze in camere intunecate si nu numai. In animatia de mai sus puteti vedea accesoriul in functiune, el avand LED-uri capabile sa lumineze la fel de puternic precum un bec de 40W.

  PowerLite are montate 14 LED-uri care preiau energie dintr-o baterie incorporata, iar cu ajutorul unei aplicatii pentru terminale iPhone pot fi controlate pentru a oferi mai multa sau mai putina lumina in functie de nevoi. Mai mult decat atat, accesoriul este capabil sa ofere 6 ore suplimentare de functionare pentru bateria terminalelor noastre, incarcarea facandu-se prin portul Lightning al dispozitivului.

PowerLite accesoriu LED iPhone

  Aplicatia conceputa de catre dezvoltatori pentru PowerLite ne ofera o multitudine de optiuni pentru inregistrarea de poze grozave, functionalitatea fiind net superioara celei oferite de aplicatia Camera. Separat de acestea, PowerLite are disponibil inclusiv un buton pentru inregistrarea de selfie-uri, asa ca puteti inregistra rapid o astfel de imagine fara a fi nevoiti sa atingeti ecranul pentru a controla aplicatia dedicata.

  PowerLite asteapta in momentul de fata finantare prin intermediul website-ului KickStarter si daca va obtine banii necesar, va fi comercializat la pretul de 30$, unul suficient de mic pentru a convinge multi utilizatori sa faca o achizitie.

1 COMENTARIU