Prima Pagina Siri Iata cum afli detinatorul unui iPhone cu Siri

Iata cum afli detinatorul unui iPhone cu Siri

Afla cine detine un iPhone cu Siri.

Siri identificare detinator iPhone

  Zilnic in lumea intreaga sunt pierdute nenumarate iPhone-uri, iar multe dintre ele sunt blocate cu iCloud Activation Lock, deci devin inutile pentru cei care le gasesc. Daca va aflati printre cei care au gasit un iPhone, sau poate chiar o tableta iPad si doriti sa o returnati proprietarului, daca terminalul nu are afisat un mesaj de la el, ei bine Siri va poate ajuta.

  Asistentul personal al celor de la Apple este capabil sa ii spuna oricui cine este adevaratul detinator al unui iPhone prin adresarea simplei intrebari Who owns this iPhone ? Dupa rostirea acestor cuvinte, asistentul va afisa in interfata sa informatiile de contact ale persoane care a ales sa se identifice catre Siri cu informatiile proprii.

  Cum puteti face acest lucru ? Ei bine, navigand catre Configurari>General>Siri, sau Settings>General>Siri si alegand in submeniul My Info contactul vostru adaugat in agenda de contacte. Desigur ca va trebui sa aveti un contact adaugat in agenda de contacte cu toate informatiile voastre, inclusiv un numar de telefon, adresa de email si adresa fizica la care puteti fi contactat.

  Avand toate aceste detalii afisate acolo, orice persoana care gaseste terminalul va poate gasi rapid si pe voi pentru a vi-l returna si eventual a primi o recompensa. Totul este extrem de simpli de facut si este indicat sa va identificati cu terminalul vostru daca stiti ca exista posibilitatea sa il pierdeti la un moment dat sau altul.

 • bogdan

  Da metada e buna sa poti afla si contu de mail parola nu dar posibilitatile cresc …. Asa ceva

 • Catalyn

  sau o poti intreba ” do you know who i am? ” … acelasi rezultat 🙂

 • Da, dar in contextul asta nu e prea intuitiva intrebarea.

 • Dragos

  Pe mine ma trimite pe site-ul apple.com

 • gipsy

  Pe vremuri, cu mult inainte de Siri, eu intram in agenda si era imposibil sa nu gasesc ori mama ori tata. Functioneaza 100%

 • Isymplu

  dac dai de unul ca mine cu milioane de parole pe tastatura si cu numele parintilor in agenda fara “mama” sau “tata” , vei fi posesorul unui bibelou scump.

 • gipsy

  Dai tu cumva de mine, in cazul asta. Adevarul e ca daca nu esti ***** si vrei sa ti-l insusesti, imposibil sa nu il poti returna