Iata cum afli detinatorul unui iPhone cu Siri

Afla cine detine un iPhone cu Siri.

Siri identificare detinator iPhone

  Zilnic in lumea intreaga sunt pierdute nenumarate iPhone-uri, iar multe dintre ele sunt blocate cu iCloud Activation Lock, deci devin inutile pentru cei care le gasesc. Daca va aflati printre cei care au gasit un iPhone, sau poate chiar o tableta iPad si doriti sa o returnati proprietarului, daca terminalul nu are afisat un mesaj de la el, ei bine Siri va poate ajuta.

  Asistentul personal al celor de la Apple este capabil sa ii spuna oricui cine este adevaratul detinator al unui iPhone prin adresarea simplei intrebari Who owns this iPhone ? Dupa rostirea acestor cuvinte, asistentul va afisa in interfata sa informatiile de contact ale persoane care a ales sa se identifice catre Siri cu informatiile proprii.

  Cum puteti face acest lucru ? Ei bine, navigand catre Configurari>General>Siri, sau Settings>General>Siri si alegand in submeniul My Info contactul vostru adaugat in agenda de contacte. Desigur ca va trebui sa aveti un contact adaugat in agenda de contacte cu toate informatiile voastre, inclusiv un numar de telefon, adresa de email si adresa fizica la care puteti fi contactat.

  Avand toate aceste detalii afisate acolo, orice persoana care gaseste terminalul va poate gasi rapid si pe voi pentru a vi-l returna si eventual a primi o recompensa. Totul este extrem de simpli de facut si este indicat sa va identificati cu terminalul vostru daca stiti ca exista posibilitatea sa il pierdeti la un moment dat sau altul.