Apple a avut vanzari record de terminale iPhone in Q4 2014, iata cifrele estimate pe modele

Apple vanzari iPhone 6 iPhone 6 Plus

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus ar fi ajutat compania Apple sa stabileaasca un nou recod de vanzari pentru terminale iPhone in Q4 2014, iar un analist asiatic ofera si cateva cifre pentru ele. Conform analistului, care a avut in trecut informatii valide despre produse Apple nelansate, compania ar fi vnaduta 73 de milioane de terminale iPhone in ultimele trei luni de zile ale anului 2014.

  In imaginea de mai sus aveti o impartire a vanzarilor pe modele, iPhone 6 si iPhone 6 Plus fiind in topul preferintelor consumatorilor, asa cum era de asteptat. iPhone 6 s-ar fi vandut in 42 de milioane de exemplare, insumand peste 50% din totalul vanzarilor, iPhone 6 Plus vanzandu-se in nu mai putin de 16 milioane de unitati in aceeasi perioada.

  Pe locul al treilea in top regasim terminalul iPhone 5S cu 9 milioane de unitati vandute, iPhone 5C plasandu-se pe pozitia a treia cu mai putin de jumatate din vanzarile “fratelui” sau mai mare. In final pe ultima pozitie avem batranul iPhone 4S care s-ar fi vandut in 1.5 milioane de exemplare in lumea intreaga, cifra fiind mare pentru un dispozitiv de acest gen.

  Anul trecut Apple a vandut aproape 60 de milioane de terminale iPhone pe intregul glob, deci vorbim despre o crestere in vanzari de aproape 25%, insa detaliile le vom afla saptamana viitoare.