Prima Pagina iPad iPad a implinit 5 ani (Video)

iPad a implinit 5 ani (Video)

  Pe 27 ianuarie 2010, Steve Jobs avea sa prezinte ceea ce s-a dovedit a fi ultimul produs inovator al companiei Apple pentru anii ce vor urma. In clipul video de mai sus aveti intreaga prezentare facuta pe scena unei conferinte Apple, legendarul CEO Steve Jobs aducand in fata lumii intregi o tableta care avea sa schimbe complet perceptia noastra vis-a-vis de aceste produse. Desi ea a fost primita cu foarte multa neincredere de catre analisti, fani si competitori, in final ea s-a dovedit a fi un produs extrem de popular.

  Trebuie sa recunosc faptul ca am fost neincrezator in tableta iPad in acel moment si trebuie sa recunosc faptul ca atunci am gresit, insa popularitatea produsului a fost de scurta durata. Din pacate in ultimul an vanzarile de tablete iPad au scazut simtitor si in anii  ce vor urma se pare ca tabletele nu vor mai avea parte de succesul inregistrat pana acum. Chiar si asa, avem ocazia de a vedea din nou de unde a inceput ultima revolutie a companiei Apple si in martie o vom vedea pe cea mai recenta, Apple Watch urmand a fi prezentat atunci.

  • jesu

    Un produs care in 3-4 ani s-a dezumflat, nu e chiar o revolutie . Si nici nu are un viitor grozav – ma refer la tableta in general si nu doar la iPad . Si asta pt ca implementerea a fost slaba – s-a pus un sistem de operare slab, de telefon , pe un device care putea face mai mult . Greseala !

  • jesu

    Apple Watch nu va fi nici pe departe o revolutie . Daca iPhone si iPad au fost primele device-uri de un anumit gen , Apple Watch vine tarziu . Iar smart watch-urile astea se vor dezumfla mai repede decat tabletele , pt ca nu sunt logice – niste nimicuri mici cu functii limitate care nu-si au alt rost decat de fonfleu .