iPhone 6 si iPhone 6 Plus au convins mai multi utilizatori Android decat orice alt iphone

iPhone 6 si iPhone 6 Plus android

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au generat vanzari, incasari si profit record pentru compania Apple, aseara cei din Cupertino anutand cel mai profitabil trimestru fiscal din istoria sa. Terminalele au fost principalele “motoare” de crestere ale companiei Apple si popularitatea lor a avut la baza inclusiv atragerea unui numar mare de posesori de terminale Android. Conform unei afirmatii facute de catre CEO-ul Tim Cook in cadrul conferintei audio de aseara, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost mult mai convingatoare decat orice alt smartphone Apple in a motiva posesorii de terminale Android sa renunte la propriile produse.

  Tim Cook nu a dorit sa furnizeze detalii clare cu privire la impartirea in vanzari a iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa a confirmat ca anumite regiuni au preferat primul terminal, in timp ce altele l-au preferat pe cel de-al doilea. Tim Cook a confirmat totusi faptul ca per total iPhone 6 a fost cel mai popular smartphone al companiei Apple si ca tarile asiatice au preferat, in mare parte, terminalul iPhone 6 Plus. Era destul de logic sa aflam ca asiaticii vor smartphone-uri cu ecrane foarte mari, trend-ul phablet-urilor fiind initiat acolo si adoptat intr-un final de lumea intreaga dupa ani de fortare.

  Acestea fiind spuse, iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt atat de bune incat convinga tot mai multe persoane sa renunte la terminale Android in favoare lor si acesta este un lucru foarte bun pentru compania Apple.