Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 si iPhone 6 Plus au convins mai multi utilizatori Android...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au convins mai multi utilizatori Android decat orice alt iphone

iPhone 6 si iPhone 6 Plus android

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au generat vanzari, incasari si profit record pentru compania Apple, aseara cei din Cupertino anutand cel mai profitabil trimestru fiscal din istoria sa. Terminalele au fost principalele “motoare” de crestere ale companiei Apple si popularitatea lor a avut la baza inclusiv atragerea unui numar mare de posesori de terminale Android. Conform unei afirmatii facute de catre CEO-ul Tim Cook in cadrul conferintei audio de aseara, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost mult mai convingatoare decat orice alt smartphone Apple in a motiva posesorii de terminale Android sa renunte la propriile produse.

  Tim Cook nu a dorit sa furnizeze detalii clare cu privire la impartirea in vanzari a iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa a confirmat ca anumite regiuni au preferat primul terminal, in timp ce altele l-au preferat pe cel de-al doilea. Tim Cook a confirmat totusi faptul ca per total iPhone 6 a fost cel mai popular smartphone al companiei Apple si ca tarile asiatice au preferat, in mare parte, terminalul iPhone 6 Plus. Era destul de logic sa aflam ca asiaticii vor smartphone-uri cu ecrane foarte mari, trend-ul phablet-urilor fiind initiat acolo si adoptat intr-un final de lumea intreaga dupa ani de fortare.

  Acestea fiind spuse, iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt atat de bune incat convinga tot mai multe persoane sa renunte la terminale Android in favoare lor si acesta este un lucru foarte bun pentru compania Apple.

 • V.P

  Multi Androizi au facut trecerea pe iOS din aceasta cauza ( ecranul )
  Asteptam vinzarile iPhone-ului 6S cand euforia dispare iar Samsung trece intr-adevar la un alta nivel .

 • Bogdan

  Life would be better fara “mai multe stiri” care acopera mare parte din articol atunci cand fac zoom

 • @Bogdan: Pe desktop sau pe tableta, unde iti apare asa? Poti sa-mi dai un screenshot sa vad despre ce este vorba ?

 • tiki taka

  Vp , oare de ce au facut trecerea ? Nu era asa de fantastic androidul ?! Foarte multe functii si customizabil …
  Jeeeeez

 • bogdanstefan

  @zaone: pe iphone, siteul nu se poate citi, trebuie sa ai nervi de otel; apar aceleasi 3-4 stiri de 3-4 ori daca dai scroll, este foarte enervant si asta nu duce decat la un singur lucru: vizite cat mai putine pe site.

  era mult mai ok designul inainte, acum este foarte aglomerat, peste tot scris, nu e delimitat cu gust, doar multe informatii aruncate pe ecran.

 • Pe iphone voi reveni la interfata veche zilele astea.

 • edii

  Foloseam htc one, și miam luat iphone 6 plus, după 2 luni miam dat seama ca nu are nimic, decât un ecran mare și o camera bunicica. Deblochezi telefonul , dai stânga dreapta și îl blochezi. Nu ai ce face cu el, toate sunt la fel. La vândut și miam.luat note 4, îl folosesc de o luna și e foarte fain, următorul vreau sa fie sony z4 🙂 îmi place sa schimb telefoanele des ca ma.plictisesc de ele, dar prefer un android !