Masina lui Batman controlata de un iPhone este cel mai cool cadou pe care ti-l poti face (Video)

  Fie ca sunteti sau nu sunteti fani ai filmelor din seria Batman, ori Dark Knight, cu siguranta veti fi impresionati de masina din clipul video de mai sus, ea fiind o replica aproape fidela a masinii folosite in seria de filme Dark Knight. Ea poate fi controlata cu un iPhone sau o tableta iPad si dupa cum veti vedea din imagini, jucaria ofera inclusiv posibilitatea de a ii misca piesele care ii formeaza caroseria. Produsa de catre Soap Studio, masina este o replica la scara 1:12 a masinii reale insa din pacate are un cost de vanzare de aproximativ 570$, suficient de mare pentru a speria un numar mare de persoane.

Our Tumbler is fully controlled by the most advanced mobile app which capable to not only making the car run but also cockpit and spoiler movements, 16 super bright LEDs, Power-Jet mode plus special engine sound and visual effects, night vision camera for video and photo shooting,voice intercom, a 1:12 Batman which features 26 points of articulations, remote control LED display platform…etc. As a collective item or simply a playing toy,the Tumbler also reaches the highest degree of product furnishing.

  Indiferent, de pret, trebuie sa recunoastem faptul ca masina este o “opera de arta” si pentru banii platiti ofera un nivel de control extrem de avansat, dar si o gama variata de functii. Tumbler, asa cum este numita masina lui Batman, are 26 de piese care pot fi miscate prin telecomanda si desigur ca poate fi miscata in orice directie, astfel ca veti avea parte de o experienta extrem de interesanta. Tumbler poate fi cumparata de aici.