Apple monteaza seifuri in Apple Store-uri pentru lansarea Apple Watch

Apple Watch aur

  Apple pregateste lansarea Apple Watch pentru luna aprilie a acestui an si dupa cum prea bine stiti deja, compania americana va aduce pe piata inclusiv o versiune din aur a produsului. Pentru a fi sigura ca magazinele sale nu sunt atacate de hoti, compania Apple va monta seifuri in Apple Store-urile sale, in ele urmand a fi stocate smartwatch-urile. Apple a cerut seifuri special modificate pentru a proteja produsele pe parcursul noptii, acestea avand montate inclusiv incarcatoare MagSafe pentru a permite incarcarea in aceasta perioada.

  Apple a comandat deja unele seifuri pentru magazinele sale si a inceput procesul de montare in anumite locatii de pe glob, acestea nefiind vizibile pentru publicul larg. Pentru o lansare atat de importanta, compania Apple a regandit strategia de vanzare a produselor sale si a pentru modelele din aur va prezenta diferit smartwatch-ul potentialilor clienti. Mai mult decat atat, compania Apple a conceput si o strategie pentru a prmite clientilor sa testeze produsul in magazine, astfel ca utilizatorii il vor putea proba la mana si incerca in magazin.

  Desi deocamdata nimeni nu stie ce pret de vanzare va avea viitorul Apple Watch al companiei Apple, zvonurile aparute pe internet sugereaza faptul ca el va fi vandut pentru cateva mii de dolari. Modelele de baza ale Apple Watch vor costa 350$, deci diferenta pana la un model de lux va fi substantiala.