WhatsApp Messenger – asa vei face apeluri VoIP cu prietenii

WhatsApp Messenger apeluri VoIP

  Anul trecut CEO companiei care a dezvoltat WhatsApp Messenger a anuntat ca o functie de apeluri VoIP, voice over IP, va fi implementata in aplicatia disponibila pentru terminalele iPhone. Aproape un an de zile a trecut de atunci si functia inca este in proces de dezvoltare, astfel ca astazi avem ocazia de a vedea din nou interfata special conceputa pentru ea. In momentul de fata compania WhatsApp Messenger testeaza sistemul cu anumiti utilizatori, astfel ca avem ocazia de a vizualiza din nou interfata prin care vom putea efectua apeluri video in viitor.

  Desi vorbim despre interfata pentru aplicatia dedicata terminalelor Android, in iPhone-uri vom avea cel mai probabil un design similar disponibil pentru WhatsApp Messenger. Dupa cum puteti vedea si din imagine, vorbim despre o lista de apeluri facute cu toate contactele noastre si o interfata de apelare in care vom avea afisat avatar-ul contactului impreuna cu un buton de anulare a apelului. Din aplicatia WhatsApp Messenger vom putea activa sau dezactiva microfonul in timpul unui apel, vom putea folosi difuzorul iPhone-ului pentru a vorbim si vom putea trimite mesaje in timpul apelurilor.

  Functia de apeluri VoIP a WhatsApp Messenger este asteptata de multi posesori de terminale iPhone si probabil in urmatoarele luni o vom avea disponibila, ea urmand a ne permite sa efectuam apelurile voce gratuit prin internet.