Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp Messenger – asa vei face apeluri VoIP cu prietenii

WhatsApp Messenger – asa vei face apeluri VoIP cu prietenii

WhatsApp Messenger apeluri VoIP

  Anul trecut CEO companiei care a dezvoltat WhatsApp Messenger a anuntat ca o functie de apeluri VoIP, voice over IP, va fi implementata in aplicatia disponibila pentru terminalele iPhone. Aproape un an de zile a trecut de atunci si functia inca este in proces de dezvoltare, astfel ca astazi avem ocazia de a vedea din nou interfata special conceputa pentru ea. In momentul de fata compania WhatsApp Messenger testeaza sistemul cu anumiti utilizatori, astfel ca avem ocazia de a vizualiza din nou interfata prin care vom putea efectua apeluri video in viitor.

  Desi vorbim despre interfata pentru aplicatia dedicata terminalelor Android, in iPhone-uri vom avea cel mai probabil un design similar disponibil pentru WhatsApp Messenger. Dupa cum puteti vedea si din imagine, vorbim despre o lista de apeluri facute cu toate contactele noastre si o interfata de apelare in care vom avea afisat avatar-ul contactului impreuna cu un buton de anulare a apelului. Din aplicatia WhatsApp Messenger vom putea activa sau dezactiva microfonul in timpul unui apel, vom putea folosi difuzorul iPhone-ului pentru a vorbim si vom putea trimite mesaje in timpul apelurilor.

  Functia de apeluri VoIP a WhatsApp Messenger este asteptata de multi posesori de terminale iPhone si probabil in urmatoarele luni o vom avea disponibila, ea urmand a ne permite sa efectuam apelurile voce gratuit prin internet.

 • Radu

  Serios, eu nu inteleg ce mare scofala e? Skype e mult mai bun si ofera tot ce ai nevoie!

 • alex alexandru

  Sper sa nu taxeze operatorii cum taxeaza la imessage

 • kello

  Eu sunt pe franta si vb in romania pe imessage si nu ma taxeaza

 • adu

  Si Viber e foarte bun.

 • Yga

  @ alex alexandru Nu vei fi taxat de catre aperatorul de telefonie mobila pentru ca vorbim de un protocol Voip care este din start blocat ( binenteles pentru o taxa lunara il poti debloca). Desi ideea este buna , nu vei putea initia apeluri decat pe wifi.

 • alex alexandru

  @yga multumesc pentru lamurire.
  Eu cand am activat imessage am fost taxat cu 12 centi si mi-a aparut un mesaj pe ecran care ma informa ca operatorul (Orange in cazul meu) ma poate taxa.

 • geonyy

  Fac aceiasi lucru de foarte mult timp pe Tango

 • Claudiu D

  Numai romani fac asta !!!

 • RaduD

  Mai bine cautau o cale de integrare skype-whatsup, daca tot este o colaborare intre Microsoft si Facebook.