iPad Plus – design-ul si specificatiile tehnice sunt prezentate multumita chinezilor

iPad Pro iPad Air Plus

  iPad Plus, sau iPad Pro, este viitorul model al tabletelor iPad pe care compania Apple se pregateste sa il aduca pe piata la inceputul acestui an, iar astazi avem ocazia de a ii vedea design-ul si specificatiile tehnice. Imaginea de mai sus a fost inregistrata multumita unui partener al companiei Apple si publicata pe Twitter-ul Chinei, ea confirmand zvonurile aparute pana acum in diverse medii. Conform acestei imagini, iPad Plus va avea un ecran de 12.9 inch cu rezolutie 2K, va avea o grosime de 7mm si o greutate de 700 grame, plus o baterie de 11000 mAh.

  iPad Plus va fi cu 0.9mm mai groasa decat iPad Air 2, cu 267 grame mai grea, bateria va fi cu aproximativ 50% mai mare si per total vorbim despre un produs potrivit pentru companii. Practic iPad Plus va fi o tableta iPad gigant produsa de catre compania Apple special pentru mediul educational si diversele companii de pe glob, ecranul foarte mare oferind posibilitatea de a interactiona mai eficient cu ea. In final, informatiile venite din China ne spun si ca Apple intentioneaza sa renunte la iPad Mini 3 pe care o va inlocui cu o tableta iPad Mini 4 care va reprezenta un upgrade adevarat.

  Desi informatiile nu vin direct de la Apple, in general sursele din China au oferit detalii relevante si nu doar in legatura cu iPad Plus. In aceasta idee, ne putem astepta ca viitoarea tableta Apple sa aiba toate caracteristicile mentionat emai sus, diverse alte zvonuri spunandu-ne exact acelasi lucru.