Prima Pagina Apple Iata ce produse Apple au generat veniturile companiei in Q4 2014

Iata ce produse Apple au generat veniturile companiei in Q4 2014

  In Q4 2014 compania Apple a avut incasari de 74 de miliarde de dolari, iar majoritatea banilor au fost generati de o singura categorie de produse din oferta sa, asa cum se intampla de multe trimestre fiscale incoace. Daca va uitati mai jos veti vedea ca iPhone-urile au generat 51 de miliarde de dolari in cele 74, diferenta dintre sume fiind generata de vanzarile de tablete iPad, Mac-uri, servicii si alte produse. iPhone-urile au generat peste doua treimi din toate incasarile Apple in Q4 2014, iar daca ne uitam la intregul an 2014 vorbim despre un procent oarecum similar.

  Comparand incasarile Apple pentru anul 2014 cu cele ale altor companii din SUA observam ca ea a generat mai multi bani decat Microsoft, Amazon si Facebook la un loc, iar numai in Q4 2014 a generat mai multi bani decat Google in tot anul 2014.

bani Apple 20414

 • AppleForever

  lipseste samsung din ultima imagine sau nu vad eu bine?

 • Mosu’

  Ce e samsung?!

 • dumitru

  Samsuck ?

 • unu

  In 2014, Samsung a raportat o Cifra de afaceri de 206 mii miliarde Woni, echivalentul a 188.4 miliarde USD. Cursul valutar nefavorabil wonului a scazut si mai mult veniturile Samsung in USD, insa asta nu reflecta performanta operationala a Samsung.
  Nu le plange de mila ca nu au de ce.
  Nu uita ca in 2013, Samsung a avut venituri de 228 mii miliarde woni (>209 miliarde USD), iar Apple a raportat 171 miliarde USD.

  Nu uita ca iPhone inca mai este o “vaca de muls” pentru Apple, iar vanzarile din 2014 demonstreaza asta, insa Apple are un portofoliu foarte limitat de produse, ceea ce o face vulnerabila la perceptia consumatorului fata de calitatea produselor.
  In schimb, Samsung are un portofoliu diversificat de produse, ceea ce o face mult mai putin volatila la riscul de nereusita a unui produs.

  Marele “dezastru” pe care l-a suferit Samsung este la nivel de profit operational, pentru ca Samsung a facut investitii masive in 2014, care au atras Amortizari colosale.
  Ma rog… imi bat gura, tu nu vei pricepe niciodata limbajul asta, iar zaone imi va atrage atentia ca trolez aiurea…
  Keep going on Apple4Ever, vei face icter de atata ura 🙂
  Voi consumati prea multa energie cu produsele astea, de parca ati fi actionari la Apple… Cititi orice site serios de tehnologia comunicatiilor, orice site pro Android sau pro iOS/iPhone etc, si veti vedea ca nicaieri nu se bate atata moneda pe ce naspa mai e samsung, si ce super misto mai e Apple.
  Site-urile alea castiga cititori in fiecare an, pentru ca cititorii se simt placut sa citeasca comentarii destepte din partea altor cititori.
  Aici, e suficient sa intri tu Apple4Ever in discutie, sau iTu, si gata! Ati stricat atmosfera…