Amor – tema pentru iOS 8 care aduce o schimbare serioasa pentru interfata ecranului principal

Amor tema iOS 8

  Amor este o tema lansata in cursul noptii trecute in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 8, ea fiind gandita in ideea de a ne permite sa schimbam ecranul principal de aplicatii al sistemului de operare. In imaginea de mai sus puteti vedea exact ce tip de schimbare ne va aduce tema, ea avand cate o schimbare pregatita pentru fiecare iconita nativa sau terta instalata in terminalele noastre. Noile iconite sunt concepute in baza unui design simplu si elegant care ne permit sa aducem putina culoare pentru cea mai vizitata pagina a intregului sistem de operare.

This theme perfectly compliments the name as it’s lovely icons will make you love your iDevice even more! Amor is designed with a strict grid pattern to make all icons with uniform design & warm colors. It provides unique gyphs with a folded shadow which make the icons adorable. Amor uses beautiful color scheme and comes preloaded with: Custom Icons, Mask, Classic Badge, Control Center, Boot Logo & 2 Iconomatics.

  Tema Amor necesita o multitudine de tweak-uri pentru a functiona corespunzator, ea modifica logo-ul de initiere a sistemului de operare, Control Center-ul si multe, multe altele. Amor este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.