Siri este mai eficient decat Cortana si Google Now in a intelege cuvintele vorbite

siri vs cortana vs google now

  Siri este “asistentul personal” al iOS-ului, el fiind lansat in cursul anului 2011 si imbunatatit constant de catre compania Apple cu fiecare versiune noua a sistemului de operare pentru terminalele sale mobile. iOS 8 pare sa fi adus cea mai mare schimbare pentru Siri, iar un test derulat recent dezvaluie faptul ca asistentul iOS-ului intelege mult mai bine engleza, italiana si mandarina decat Windows Phone Cortana sau Google Now. Testul a fost cuprins din 18 intrebari plasate fiecarui asistent in cele trei limbi, iar Siri a avut cel mai mare punctaj, fiind si extrem de aproape de a intelege corect fiecare intrebare.

  In limba engleza Siri intelege cuvintele marginal mai bine decat Cortana si usor mai bune decat Google Now, insa diferentele in ceea ce priveste italiana si mandarina sunt mari fata de competitori. Conform celor care au derulat testul, rezultatele intrebarilor puse in germana si franceza au fost similare pentru Siri, Cortana si Google Now avand totusi rezultate usor mai bune decat produsul celor de la Apple. Interesanta in acest test este faptul ca mandarina este inteleasa atat de bine de catre Siri, acest lucru demonstrand interesul companiei Apple de a le oferi chinezilor un asistent care sa le inteleaga extrem de bine limba.

  Detalii suplimentare despre test aveti si in infograficul de mai jos.

siri vs cortana vs google now infografic

7 COMENTARII

  1. Cand folosesc Siri înțelege in mare parte deși nu pot sa spun ca am un nivel de expert dar nici de începător in materie de cunoștințe in limba engleza. Ma gândesc cum poți sa spui ca Siri e cel mai varza…