Apple dubleaza dimensiunea maxima a aplicatiilor din App Store

App store amenda

  Compania Apple a anuntat in cursul acestei seri, prin intermediul portalului dedicat dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, dublarea dimensiunii maxime a aplicatiilor publicate in App Store. Incepand de maine orice aplicatie care va fi trimisa spre publicare in App Store poate avea o dimensiune maxima de 4 GB, in loc de 2 GB, cat este in momentul de fata. Din momentul lansarii App Store-ului si pana in prezent, compania Apple a evitat sa modifice in vreo maniera dimensiunea aplicatiilor publicate in magazinul sau, asa ca o face acum, cand este nevoie.

The size limit of an app package submitted through iTunes Connect has increased from 2 GB to 4 GB, so you can include more media in your submission and provide a more complete, rich user experience upon installation. Please keep in mind that this change does not affect the cellular network delivery size limit of 100 MB.

  In ultimii ani jocurile pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri ocupa din ce in ce mai mult spatiu in terminale din cauza elementelor grafice tot mai complexe dezvoltate pentru ele. Implementarea de componente hardware tot mai puternice in terminale a ajutat dezvoltatorii de aplicatii sa creeze titluri tot mai complexe, ele necesitand mai mult spatiu de stocare in terminale. In aceasta idee, compania Apple isi ajuta dezvoltatorii de aplicatii oferindu-le posibilitatea de a lansa titluri care pot avea o dimensiune de maxim 4 GB cu tot ceea ce le trebuie.

  Avand in vedere ca App Store-ul inca limiteaza dimensiunea fisierelor ce pot fi descarcate la 100 MB, nu vom putea descarca fisiere de 4 GB decat printr-o conexiune Wi-Fi.

2 COMENTARII

  1. Este cam clar ca de anul acesta Apple va elimina varianta de 16 gb intern. Probabil va merge pe 32-64-128.Si vor dubla la 10 gb free incloud. Cel putin asta ar fi cursul normal al celor de la Apple

  2. Wishful thinking… deși mi-aș dori și eu să fie așa. Normal și civilizat ar fi ca Apple să renunțe la aroganța de a obliga cumpărătorii cu venituri reduse să aleagă versiunile de iDevice-uri de 16, sau, culmea, 8 GB! O prietenă are un 4S de 8 GB și mereu rămâne fără spațiu. Încep să-i invidiez puțin pe androizi :))) dar numai puțin, i5S-ul și Air 2-ul meu au fiecare câte 64 GB :)))