BerryC8 permite deschiderea de aplicatii din Lockscreen folosind Touch ID (Video)

  BerryC8 este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru utilizatorii sistemului de operare iOS 8, el promitand sa ne aduca posibilitatea de a deschide aplicatii direct din LockScreen folosind si Touch ID. In aceasta idee, BerryC8 permite setarea ca aplicatiile pe care le vom putea afisa in LockScreen prin intermediul sau sa fie deschise doar prin autentificarea noastra folosind senzorul Touch ID. In cazul in care aveti un iDevice care nu foloseste Touch ID, atunci BerryC8 va permite folosirea unui cod de siguranta, daca il aveti setat, pentru a face deblocarea terminalelor si a deschide aplicatia.

Simply drag one of up to eight apps onto you Touch ID sensor to unlock launching that specific app. Define which apps you want on your lock screen and adapt the opacity of the icons to your liking. An Auto Unlock mode makes using BerryC8 easier on devices without Touch ID and launches the app (requesting your pass code if one is set up) automatically.

  BerryC8 este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.

2 COMENTARII

  1. L-am instalat doar pe iPad (Air 2) și funcționează aproape ireproșabil (8.1.2). Spun “aproape” pentru că e dificil spre imposibil să faci swipe cu al 3-lea sau al 4-lea icon, din cauza grabber-ului camerei, care confundă gestul de swipe-left cu un swipe-up incomplet. În rest, tweak-ul funcționează fluid, exact cum apare în clip. Pare destul de util pentru a lansa rapid aplicațiile dorite. Mersi, zaone!

  2. Rectific: merge swipe-left de pe orice icon, și chiar dintre icon-uri, cu excepția celui de-al 4-lea icon, unde se manifestă problema sesizată de mine.