Prynt iti printeaza pozele imediat dupa ce le inregistrezi cu un iPhone

Prynt

  Prynt est eo noua imprimanta mobila dezvoltata special pentru terminalele iPhone, ea oferindu-ne posibilitatea de a printa pozele inregistrate cu terminalele noastre imediat dupa inregistrare. In imaginea de mai sus aveti prezentata imprimanta Prynt, care cauta finantare prin intermediul Kickstarter, reusind sa stranga peste 1 milion de dolari de la utilizatorii interesati de ea. Daca pana astazi era necesar sa printati pozele la o imprimanta normala, folosind acest nou produs puteti face totul pe loc, oriunde v-ati afla si in orice conditii.

Ever wanted to share a photo with a friend and not have to put it on the internet? Now you can, with Prynt: the first ever instant camera case for smartphones. Just plug in your iPhone or Android device, snap a photo or choose one from your favorite social network, and print it out in thirty seconds!

  Prynt foloseste o hartie speciala cu cerneala deja inclusa, astfel ca nu aveti nevoie de cartuse de cerneala pentru imprimanta portabila, astfel ca intregul proces este realizat aproape imediat. Mai mult decat atat, dezvoltatorii imprimante au implementat o aplicatie speciala care prin realitate augmentata anima intregul proces pentru a va ditrage atentia cat timp poza este printata. Conform dezvoltatorilor, Prynt poate tine 10 bucati de hartie pentru printarea pozelor, astfel ca nu va trebui sa le schimbati foarte des, 50 de bucati noi costand doar 25$.

  Prynt ar urma sa fie disponibila la un pret apropiat de 100$ in momentul lansarii pe piata, deci probabil va genera atentie din partea multor utilizatori.