Prima Pagina Tim Cook Tim Cook a fost mereu convins ca Google Glass nu va avea...

Tim Cook a fost mereu convins ca Google Glass nu va avea succes

Tim Cook ochelari

  Tim Cook nu a fost unul dintre fanii Google Glass si in diverse ocazii si-a exprimat opinia cu privire la produsul Google care, in opinia sa, nu era gandit potrivit pentru utilizatorii din lumea intreaga. Ca parte a interviului dat de Jony Ive unei prestigioase publicatii americane, avem cateva detalii despre discutiile dintre el si Cook cu privire la Google Glass, opinia CEO-ului Apple fiind ferma in toate situatiile. Cook a afirmat ca ochelarii nu sunt produsele in care trebuie integrate chip-uri si functii destepte, mana fiind locul potrivit pentru a oferi functii de monitorizare biometrica sau interconectare cu terminalele mobile.

We always thought that glasses were not a smart move, from a point of view that people would not really want to wear them. They were intrusive, instead of pushing technology to the background, as we’ve always believed.” He went on, “We always thought it would flop, and, you know, so far it has.” He looked at the Apple Watch on his wrist. “This isn’t obnoxious. This isn’t building a barrier between you and me.”

  Cook a afirmat ca lansarea Google Glass nu a fost o miscare inteligenta din partea celor de la Google, el sustinand ca oamenii de rand si in special tinerii vor fi extrem de greu de convins sa poarte un asemenea produs. Cook a fost mereu convins ca Google Glass nu va avea succe si acest lucru s-a dovedi a fi adevarat, iar Jony Ive a prezentat Apple Watch ca produsul potrivit pentru oamenii care vor sa obtina mai mult de la terminale mobile. Adevarul este ca Google Glass a dat nastere multor scandaluri in SUA si pretul de vanzare mare cu siguranta l-a tinut departe de foarte multi oameni, asa ca va fi interesant de vazut daca Google va dori sa isi imbunatateasca produsul si eventual sa ii scada pretul de vanzare.

 • jesu

  A ajuns si poponarul asta sa fie un vizionar ? Pai Google Glass nu a vut success din cauza pretului si pt ca era mult mai mult decat fail-ul asta de Apple Watch , mult inaintea timpului sau .

 • Marian_24

  Prostii, asta se crede Steve Jobs, ochelarii sunt viitorul, o sa înlocuiască telefoanele in viitorul apropiat. Problema este prețul in clipa de fata.

 • Adioff

  Are dreptul sa se creada Steve Jobs , este chiar in locul lui ! A adus veniturile cele mai mari firmei ! Deci omul are viziuni bune …

 • EuGeorge

  Iar sa grabesc sa faca declaratii ca apoi in cativa ani sa se răzgândească?
  Asa au zis si de telefoanele de dimensiuni mari, asa au zis si de telefoanele din plastic si multe multe altele, iar acum le prezinta ca fiind noutăți pe piata.

 • Marian_24

  Adioff, este ușor sa urmezi calea indicată de Steve Jobs, nu o sa poți sa-i compari niciodată. Pe asta nu-l interesează decât profitul, exemplu clar este iOS 8 cu care nu fac nimic. Eu sunt cu Apple decât era Steve dar cred ca o sa renunț cat de curând.

 • cata

  Exceptand faptul de orientarea care o are,dar e problema lui (poponar e prea dur totusi ar fi decent sa ne abtinem de la etichetari de genul in secolul in care traim )as zice ca omul este chiar performant ca si CEO.Nu este la nivelul lui SJ si nu el a fondat Apple dar probabil a fost primul sub el ca si ierarhie si preferinte profesionale,fapt justificat si prin numirea sa dupa moartea lui Steve.Cat despre afirmatia sa,este usor deplasata deoarece f probabil in urmatorii 5-10 ani,ochelarii smart sa devina main stream.dar pana atunci mai este cale lunga si intr-adevar pe primul loc e pretul dar si alti factori precum fragilitatea lor ,autonomie ,etc .

 • iTu

  Jesu, de aia e romania unde este ca e plina de negativisti si carcotasi ca tine. De cand ai aparut aici pe site numai critici si nemultzumiri la adresa lui zaone sau altor cititori ai adus niciodata nu ai dat un Feedback positiv. Cat despre “poponar” a avut dreptate in privinta ochelarilor google. Ideea e ca apple nu scoate device prototipuri pe piatza, si daca lumea va cere la un moment dat ochelari destepti sigur o sa scoata si apple unii cu care vor rupe piatza ca de obocei.
  Voi aveti impresia ca el a ajuns la apple prin nepotism ca la noi?
  @jesu, esti ipocrit ca cei care spun ca antenele spun minciuni dar se uita in continuare la ele, in ziua de azi ai dreptu sa iti alegi la ce te uiti sau citesti, nu itzi place ce scrie zaone fa’ne placerea si numiai comenta sau intra pe acest site.

 • Claudiu

  Taci din gura! Au spus ca nu e momentul “acum”!

 • EuGeorge

  “Cook a afirmat ca ochelarii nu sunt produsele in care trebuie integrate chip-uri si functii destepte”
  “Cook a afirmat ca lansarea Google Glass nu a fost o miscare inteligenta din partea celor de la Google, el sustinand ca oamenii de rand si in special tinerii vor fi extrem de greu de convins sa poarte un asemenea produs.”

  Unde vezi tu ca a zis ca nu e momentul acum?