Upp – bateria externa cu hidrogen pentru iPhone (Video)

  Upp este prima baterie externa cu hidrogen care permite incarcarea terminalelor iPhone sau a tabletelor iPad, ea fiind prezentata in clipul video de mai sus de catre creatorii sai. Accesoriul foloseste o celula energetica cu hidrogen pentru a incarca terminalele noastre, un micro-generator transformand hidrogenul in curent electic pentru incarcare. Practic Upp transforma, printr-o reactie chimica complexa, oxigenul si hidrogenul din celula energetica in energie electrica pe care o putem utiliza pentru a incarca un iPhone de multiple ori fara a inlocui respectiva celula.

  Avand in vedere ca totul are la baza o reactie chimica, bateria externa Upp produce diverse sunete si elimina vapori de apa in timp ce genreaza energia electrica, totul perfect normal pentru un proces de acest gen. Conform producatorilor, o celula energetica folosita pentru aceasta baterie externa poate furniza pana la 5 incarcari pentru un iPhone, incarcarea facandu-se la 5V/5W/1000mA, deci la fel de repede precum in cazul folosirii unui incarcator normal. Creatorii Upp au dezvoltat inclusiv o aplicatie speciala care monitorizeaza incarcarea si ofera detalii despre energie, un terminal iPhone 6 Plus putand fi incarcat de pana la 3.5 ori cu o singura celula.

Upp baterie externa hidrogen

  In baza acestei informatii tragem concluzia ca o celula energetica poate oferi pana la 10.000 mAh de energie pentru incarcarea terminalelor noastre, astfel ca un iPhone 6 poate fi incarcat de pana la 6 ori. Avand in vedere ca acasa nu veti putea incarca o celula energetica, va trebui sa o faceti la un centru de reincarcare cu hidrogen, in strainatate fiind disponibile suficiente. O incarcare costa 9$ si asta separat de pretul de 220$ pe care compania din spatele Upp il cere pentru produsul sau, celula energetica trebuind cumparata cu inca aproximativ 75$.

  Daca va intereseaza Upp, atunci in acest website veti gasi mai multe detalii in legatura cu disponibilitatea sa.