Apple “fura” angajati Samsung experti in telecomunicatii

Applevs

  Daca Samsung s-a gandit sa copieze design-ul produselor Apple, compania americana s-a gandit sa atace partenerul asiatic acolo unde conteaza la fel de mult, la grupul de angajati. Conform unor surse din Coreea de Sud, cei de la Apple conving de ceva vreme angajati Samsung specializati in telecomunicatii, baterii si camere sa i se alature, oferindu-le pachete salariale extrem de atractive. In fata unor oferte mult mai bune fata de cele ale Samsung, se pare ca destul de multi angajati au decis sa se alature rivalilor din Cupertino si sa produca iPhone-uri sau tablete iPad.

Some of our personnel have been hired by Apple. They now work at Apple’s headquarters in San Jose, Calif. Apple offers highly-competitive benefits and large annual paychecks. Those Samsung officials are given greater independence to proceed with their tasks. Apple prefers to use Samsung’s chip experts because they are very diligent, mission-oriented and are prepared to acquire new knowledge.

  Oficial ai companiei Samsung au confirmat faptul ca o parte dintre proprii angajati s-au alaturat deja companiei Apple in birourile din San Jose, California, deci nu vorbim despre zvonuri neconfirmate. Acum daca va intrebati de ce a ales Apple sa angajeze oameni din cadrul unuia dintre cei mai puternici competitori, ei bine explicatia este simpla. Apple considerand ca angajatii Samsung sunt diligenti si orientati pe indeplinirea obiectivelor, iar aici vorbim in special despre cei care dezvolta chip-uri pentru terminale mobile.

  Practic Apple a realizat probabil ca pentru a reusi sa-si realizeze ambitiile privind dezvoltarea de procesoare pentru calculatoare si terminale mobile mai performante are nevoie de angajatii unui renumit producator de chip-uri. Avand in vedere ca unii angajati au colaborat deja cu Apple la producerea chip-urilor iDevice-urilor in ultimii ani de zile, integrarea lor in compania americana pare a fi destul de logica.

  Voi ce parere aveti despre initiativa Apple de a face angajari din cadrul Samsung ?