iPhone 6C- conceptul unui iPhone pe care-l vei dori

iPhone 6C concept

  iPhone 6C este iPhone-ul pe care compania Apple nu l-a lansat anul trecut deoarece iPhone 5C a demonstrat ca un iPhone din plastic nu este chiar ceea ce isi doresc utilizatorii. In ciuda acestui lucru, cineva s-a gandit totusi ca un dispozitiv de acest gen ar putea surescita interesul utilizatorilor din lumea intreaga, asa ca a creat un concept pentru el. In imaginile acestui articol puteti vedea exact ce presupune lansarea unui terminal de acest gen, iar ca sa fiu sincer el arata destul de bine.

  Desigur ca iPhone 6C ar atrage o gama de cumparatori pentru compania Apple, insa in final nu vom vorbi despre un numar foarte mare de persoane care vor fi dispuse sa cheltuie bani pentru el.

iPhone 6C concept 1iPhone 6C concept 2iPhone 6C concept 3iPhone 6C concept 4

iPhone 6C concept 5

13 COMENTARII

  1. Problema iphone 5c nu este de design sau carcasa ..problema este pretul enorm cerut de Apple care incearca sa vanda un produs “de jucarie” la un pret premium .Daca ar fi vandut 5c-ul la 250 de dolari la liber cred ca ar fi fost un succes rasunator…

  2. Deci e mai urat decat orice telefon Samsung de plastic – cel putin spatele . Arata chiar mai urat decat Xiaomi MI2 pe care 5C l-a copiat .

  3. @unu – tu te-ai nascut mai tarziu , nu stii – pana in 2010 iphone era din PLASTIC – si nu a facut nimeni iritatie . hai sa ne dam rotunzi acum !