Prima Pagina Apple Tim Cook viziteaza Germania si se intalneste cu Angela Merkel

Tim Cook viziteaza Germania si se intalneste cu Angela Merkel

Tim Cook Angela Merkel

  Ieri CEO-ul Apple, Tim Cook, a vizitat Germania si a fost prezent in redactia celebrei publicatii Bild pentru a discuta cel mai probabil despre Apple Watch, angajatii Apple avand deasemenea ocazia de a se intalni cu omul aflat la conducerea companiei. In urma acestor vizite, Tim Cook a avut o intalnire si cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, cei doi discutand despre securitate, protejarea intimitatii utilizatorilor, educatie, protejarea mediului si multe altele. Desi subiectele de discutie nu au fost putine, cei doi s-au concentrat in principal pe securitate adatelor utilizatorilor iCloud, Tim Cook afirmand ca germanii au aceleasi cerinte privind securitatea datelor precum el.

  Pentru Tim Cook aceasta a fost prima intalnire cu Angela Merkel si CEO-ul Apple s-a aratat impresionat de cunostintele cancelarului german in doverse domenii de activitate ale vietii de zi cu zi. Tim Cook este ferm convins ca protejarea securitatii datelor este un obiectiv pe care orice companie trebuie sa il aiba, el afirmand inclusiv intr-o conferinta organizata de Casa Alba in SUA ca Apple va lupta pentru a proteja datele utilizatorilor. Separat de intalnirea cu Angela Merkel, Tim Cook a avut o vizita extinsa in redactia Bild, dupa cum puteti vedea in imagini, el primind o caramida a zidului Berlinului ca suvernir pentru timpul petrecut in Berlin.

Tim Cook Berlin

Tim Cook Berlin 1

Tim Cook Berlin 2

Tim Cook Berlin 3

Tim Cook Berlin 4

Tim Cook Berlin 5

 • marian_24

  Sa stea acasă sa rezolve problemele cu iOS nu sa se tot plimbe si sa inspecteze el. Nu s-a plimbat Steve Jobs cat asta si era o somitate.

 • Luc73

  Stai linistit ca nu se plimba degeaba.Mai semneaza el niste contracte grase prin Germania.

 • cipa

  oare cand vor veni si in Romania … va fi scandalul “Dosarul Apple” 🙂

 • Pingback: Tim Cook se intalneste cu presedintele Israelului()

 • liviu’s

  Ha ha ha…si aia de la Bild lucrau in moajoritate pe windows…:)

 • Roland

  Daaa? Interesant, chiar vroiam sa stiu cand Tim Cook va vizita Germania si se va intalni cu Angela Merkel, mie Angela nu miiiiiia zis nimic … f interesant.

 • EiGeorge

  Vezi matale computerele alea cu ecrane lucioase? Da?? Se numesc iMacuri, iar in bransa aia tre’ sa usor senil sa nu folosesti OS X.
  Da’ poate ai tu dreptate si si-au pus windows ca sa joace fifa si counter dupa program.

 • Pingback: Tim Cook vorbeste despre masina Apple, Steve Jobs()