Apple dezvolta o tehnologie GROZAVA

Apple gandeste diferit

  Compania Apple dezvolta in mod constant tehnologii noi pentru a putea concura mai eficient in lumea tehnologiei, iar anul trecut am aflat ca ea dezvolta un sistem de realitate virtuala pentru jocuri si controlarea de interfete proiectate. O listare pentru locuri de munca publicata recent de catre compania americana sugereaza faptul ca proiectul de dezvoltare nu se limiteaza doar la software, ci si la hardware. Mai exact, Apple cauta ingineri specializati pe dezvoltarea de sisteme de realitate virtuala, acestia trebuind sa aiba cunostinte extinse despre sisteme care pot proiecta o interfata virtuala si pot permite controlarea sa cu gesturi.

  • Specify and test novel display systems for virtual environments.
  • Work with vendors to develop custom display solutions.
  • Design and select appropriate hardware and software components to optimize fidelity in a variety of VR environments
  • Develop software to support displaying rendered image sequences on the display hardware.
  • Work closely with software, electrical and mechanical engineers during testing and integration.

  Acesti ingineri vor superviza procedurile de dezvoltare a produselor care vor permite proiectarea de interfete virtuale folosind componente grafice, ei fiind responsabili pentru intregul proces de proiectare si productie. Apple deja detine o companie care a dezvoltat tehnologia folosita in prima versiune a senzorului Kinect, deci are oameni specializati pe sisteme care permit controlarea unei interfete folosind simple gesturi. Dezvoltand totul de la controlarea unei interfete de pe un ecran la una proiectata presupune oameni specializati in proiectare de imagini, iar daca ii va gasi pe cei potriviti, va scoate pe piata produse grozave in viitor.

apple realitate virtuala proiectata

  Avand in vedere ca Apple dezvolta o multitudine de tehnologii si putine dintre ele ajung pe piata, nimeni nu stie ce sanse de reusita va avea acest proiect desfasurat in Cupertino.

1 COMENTARIU