Prima Pagina Apple Apple este compania cu cele mai multe produse plasate in filmele lansate...

Apple este compania cu cele mai multe produse plasate in filmele lansate in 2014

Apple captain america

  Daca v-ati uitat la multe filme si seriale TV populare in 2014, atunci probabil ati vazut ca produsele companiei Apple au fost intens promovate de catre compania americana. Anual cei de la Brandcameo prezinta statistici cu privire la companiile care au avut cea mai mare prezenta in productiile cinematografice si TV lansate in decursul unui an, iar 2014 a fost anul Apple. Conform lor, produsele companiei americane au fost proeminent promovate in 9 dintre cele mai populare 35 de filme lansate la Hollywood, intrecand companiile Sony si Coca-Cola prin eforturile depuse.

  Apple nu este straina de sponsorizarea filmelor pentru ca produsele sale sa fie proeminent prezentate in productii, de ani de zile marul fiind in centrul atentiei multor scene din filme care au fost vazute de sute de milioane de oameni de pe glob. Anul 2014 a fost unul in care Apple a investit extrem de mult in promovare in filme si seriale TV, iPhone-urile, tabletele iPad, Mac-urile, iPod-urile si castile Beats aparand extrem de des in multe productii populare. “Punctul culminant” al intregii promovari facute de catre compania Apple este realizarea unui episod al serialului Modern Family folosind doar produse Apple, acolo serviciile americanilor fiind intens promovate ca metode de comunicare rapida la distanta.

  • alex :D

    Pana si-n desenele de la Disney gasesti produse Appel, exemplu Big Hero 6.

  • amfetamin

    Si medicii din Grey’s Anatomy au numai IPhoane,vb pe FaceTime si alte giumbușlucuri,aia din Arrow au Android la telefoane si numai Windows la tablete,Royal Pains e cu BlackBerry si niscaiva Ipad-uri…si lista poate continua,evident.

  • gabi

    Ati vazut eye candy,unii au samsung alti iphone sau ipa ca sa nu fie nici o discriminare