FullSwitch (iOS 8) aduce o functie noua pentru task switcher-ul iOS

 

  FullSwitch (iOS 8) este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o functionalitate noua pentru task switcher-ul din iOS 8. In clipul video de mai sus aveti prezentata schimbarea pe care o ofera tweak-ul pentru noi, el afisand pe intregul ecran al terminalelor aplicatiile deschise in background si accesate prin task switcher. In mod normal aplicatiile sunt afisate intr-un preview reprezentat de un card de dimensiuni medii, insa acum vedeti aplicatia exact asa cum apare ea cand este deschisa.

Introducing FullSwitch, a new way to multitask. By throwing out all of the blank space that apple left in the app switcher, FullSwitch allows for you to see an app card full screen clearly instead of a small picture with an icon. 

Fullscreen app switching
Multitasking indicators
Swipe up on the homescreen card for quick actions (quit apps, respring, reboot)
Privacy mode
Quick switching
Theming

  FullSwitch (iOS 8) are o multitudine de optiuni care pot fi personalizate prin intermediul unui meniu de setari disponibil in aplicatia Settings, Configurari, asa ca il puteti modifica asa cum vreti. FullSwitch (iOS 8) este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss sal Cydia.