Steve Jobs nu dorea un TV, intentiona sa cumpere Yahoo!

Steve Jobs aproape

  Aseara v-am spus ca Tim Cook a dorit sa-i doneze o parte din ficatul sau lui Steve Jobs, informatia venind dintr-o carte biografica numita Becoming Steve Jobs, ea fiind scrisa in baza multor marturii ale oamenilor apropiati fostului CEO Apple. Astazi aflam cateva informatii noi, Tim Cook afirmand ca pe durata celor 13 ani de colaborare cu Steve Jobs, fostul CEO a tipat de doar 4 sau 5 ori la el, semn ca relatia dintre cei doi era extrem de apropiata.

  Mergand mai departe, Se pare ca Steve Jobs nu a dorit ca Apple sa produca vreodata un televizor, asta in ciuda informatiilor contrare aparute din diverse alte surse si singura biografie autorizata. Mai mult decat atat, Steve Jobs intentiona sa intre intr-un partenreiat cu CEO-ul Disney, Bog Iger, pentru a cumpara cmpania Yahoo! in principal pentru motorul sau de cautare, achizitia permitand o distantare de Google.

IT WAS A STRIKING PIECE OF OUT-OF-THE-BOX INDUSTRIAL DESIGN THINKING. JONY AND HIS TEAM HAD PLACED THE GUTS OF A TOP-OF-THE-LINE LAPTOP INSIDE A SVELTE AND SLIGHTLY CURVED VERTICAL SLAB, WHICH HAD ON THE TOP HALF OF ITS SURFACE A COLOR LCD MONITOR, AND ON THE BOTTOM HALF A VERTICAL CD-ROM DRIVE, ALL OF WHICH WAS FRAMED BY SPECIALLY DESIGNED BOSE STEREO SPEAKERS. IT WAS PACKED WITH STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGY, INCLUDING CABLE AND FM TUNERS AND THE CIRCUITRY NECESSARY FOR THE COMPUTER TO DOUBLE AS A TV SET OR RADIO.

  In ceea ce priveste relatia cu Jony Ive diverse surse confirma faptul ca ei erau extremd e apropiati, Steve Jobs fiind incantat de faptul ca Ive are imaginatia si curajul de a cre aproduse inovatoare. Mai exact, Jony Ive era pe placul lui Jobs deoarece putea crea produse pe care nimeni nu le credea viabile sau usor de fabricat, iar multumita acestei ingeniozitati avem acum iPod, iPhone, iPad sau multe Mac-uri grozave.

  Desi Steve Jobs era un fan al lui Jony Ive, produsele care au fost promovate de acesta si nu au avut succes nu i-au afectat cariera in cadrul companiei, ba din contra, curajul sau l-a facut mult mai apreciat. Cartea Becoming Steve Jobs va fi lansata pe 21 martie si poate fi precomandata de aici.