Apple Watch cauzeaza cancer ?

Apple Watch elegant

  Apple Watch cauzeaza cancer ? Aceasta este intrebarea pe care foarte multi utilizatori si-o pun pe internet in ultimele zile dupa ce un american a incercat sa explice lumii intregi faptul ca smartwatch-urile, in special cele ale Apple sau Samsung, cauzeaza cancer in timpul utilizarii. El sustine ca smartphone-urile cauzeaza cancer si a incercat sa faca o legatura subreda intre acele dispozitive electronice si smartwatch-urile pe care companiile ne recomanda sa le tinem tot timpul lipite de corp pentru a beneficia de diverse functii.

  Desi nimeni nu a putut crea un studiu care sa confirme fara vreun dubiu ca smartphone-urile cauzeaza cancer, profesorul care incearca sa convinga intreaga lume ca smartwatch-urile fac acest lucru a reusit doar sa isi atraga numeroase critici, in special din partea unor publicatii stiintifice. Realitatea este ca in ciuda faptului ca mentinerea unui smartwatch in apropierea corpului pentru o perioada lunga de timp, sansele ca nou sa facem cancer sunt la fel de mari precum cele ca tinerea unui smartphone in mana sa cauzeze cancer al pielii.

  Acestea fiind spuse, Apple Watch nu cauzeaza cancer si indiferent ce s-ar spune acum, pentru ca o legatura sa fie facuta intre un smartwatch si cancer este nevoie de ani si ani de cercetare.