Filters – o aplicatie pentru editarea pozelor pe care vei dori sa o incerci

Filters

  Filters este o noua aplicatie lansata in cursul noptii trecute in App Store, iar cu ajutorul sau putem aplica unul dintre cele peste 800 de filtre pe care dezvoltatorii le-au creat special pentru persoanele carora le place sa-si editeze aplicatiile in moduri cat mai inedite. Numarul foarte mare de filtre implementate de catre dezvoltatori ii ofera aplicatiei o enorma versatilitate, partea cea mai interesanta fiind ca o multitudine dintre ele sunt personalizabile, astfel ca le putem „mula” dupa nevoie noastre.

  Mai exact, 500 dintre filtre pot fi modificate dupa nevoile noastre si aplicatie in concordanta cu ceea ce ne este necesar, ele fiind grupate in 5 categorii pentru a fi mai usor alese in ideea utilizarii pentru anumite poze salvate in terminalel enoastre. Cu o interfata intuitiva in spate, aplicatia ne ofera un mod foarte usor de a edita pozele disponibile in rola foto a iOS, pozele neavand nevoie de importare in aplicatie pentru a fi modificate.

You don’t take photos with Filters. You transform them. Filters has over 800 ways to transform your photographs including fully adjustable authentic vintage film recreations, hand-painted textures, vibrant colored gel overlays, special multi-effect adjustments (Shine, Luna, Color Boost, Intimidate and Smart Fade) as well as standard image adjustment tools like brightness, contrast, color temperature, exposure and more. All features are included with nothing extra to purchase.

  Exact precum in cazul altor aplicatii disponibile in App Store, modificarile filtrelor sunt aplicate in timp real pentru pozele pe care dorim sa le modificam, astfel ca vom vedea instant cum este schimbata poza inainte de a o partaja pe retelele de socializare pentru prietenii nostri.

  • Zoom in on your photo while editing to see crisp details
  • Tap-hold on photo to compare edits with your original photo
  • Adjust the intensity of every filter to get the perfect look
  • Live-updating, large filter previews in a smooth, scrolling list
  • Save your favorite filters for quick access
  • No need to import photos into a special, in-app library
  • Simple, distraction-free user interface
  • Save photos to your Camera Roll or send to Instagram, Twitter, Facebook and other

  Filters este disponibila pentru DESCARCARE in format compatibil cu iPhone si iPod Touch.