Apple face o angajare importanta pentru a implementa o caracteristica importanta in viitoarele sale produse

apple think

  Apple angajeaza in mod constant oameni importanti pentru planurile sale de dezvoltare a unor produse noi, iar printre ei se numara acum si Mike Rockwell, un fost vicepresedinte executiv al celor de la Dolby, el facand acum parte din echipa care dezvolta hardware-ul viitoarelor produse ale companiei americane. Conform surselor din interiorul Apple, Rockwell a fost angajat pentru a imbunatati calitatea audio a difuzoarelor produselor APple, dar si calitatea imaginilor afisate de catre ecranele acestora, el urmand a superviza si dezvoltarea unor programe pentru editare audio-video si nu doar atat.

  Rockwell este angajat al celor de la Apple inca din luna februarie si desigur ca nu a specificat ce rol ocupa in momentul de fata in cadrul companiei americane, insa la Dolby a condus un grup care dezvolta tehnologii viitoare pentru companie, mai exact, lucra la o noua tehnologie pentru afisarea de culori mult mai exacte pe ecrane. El dezvolta un software care sa redea culorile mult mai exact pe ecrane chiar si in conditiile utilizarii unui nivel mare pentru luminozitate pentru o rezolutie de inalta definitie, insa desigur ca avea si alte proiecte in derulare, o parte dintre aceste idei urmand a fi cel mai probabil continuate la Apple.

  Pentru noi aceasta angajare este de bun augur deoarece Apple va imbunatati in viitor atat ecranele terminalelor sale, cat si calitatea sunetelor redate de catre difuzoare, insa desigur ca va fi nevoie de timp pentru ca toate aceste schimbari sa se materializeze.