Samsung Galaxy S6 Edge cu ecrane zgariate si pixeli morti au fost livrate in SUA

Samsung Galaxy S6 Edge zgariat

  Samsung Galaxy S6 Edge va fi lansat pe 10 aprilie in SUA, insa unii clienti norocosi au primit de la un operator de telefonie mobila precomenzile facute pentru terminale, insa la deschiderea cutiei dispozitivului au constatat cu uimire ca au primi un terminal ce avea ecranul zgariat si cu pixeli morti. Nu stiu cati dintre voi isi mai aduc aminte, dar in anul lansarii iPhone 5 unii utilizatori au raportat faptul ca unele terminale cumparate noi aveau marginile laterale zgariate, iar ceva similar se intampla si in cazul Samsung Galaxy S6 Edge, doar ca aici vorbim despre ecranul cu marginile curbate inspre exteriorul carcasei.

  Raportand problema la operatori clientii au putut inlocui dispozitivele cu altele noi, dar asta numai pentru a constata cu stupoare ca si terminalele primite in schimb aveau zgarieturi pe ecrane sau diverse urme de folosire, semn ca probabil ele au fost utilizate ca si unitati de test prin diverse locatii. Avand in vedere ca o unitate sigilata a ajuns intr-un asemenea mod la client, exista posibilitatea ca Samsung sau operatorul sa fi expus terminalele spre testare in diverse locatii si sa le reambaleze mai apoi pentru a le vinde ca si noi clientilor care in esenta erau pacaliti.

On sunday, I pre ordered a 128gb s6 edge on tmobile’s website, it arrived on tuesday, and as soon as I turned it on I noticed dead pixels and also i noticed under direct sunlight that the screen had scratches everywhere, i paid almost one thousand dollars for this and I found that unacceptable, so I called TMobile and they said I had to return the phone.

  Avand in vedere ca problemele sunt existente si la unitatile de 128 GB ale Samsung Galaxy S6 Edge, care costa aproape 1000 de dolari, vorbim despre o situatie foarte neplacuta pentru operatorul american T-Mobile, care a livrat unitatile, dar si pentru Samsung, care va trebui sa verifice stocurile existente pentru a nu livra un numar mult mai mare de produse cu aceste probleme in 10 aprilie.

  Voi ce parere aveti despre aceasta problema, ce credeti ca ar putea sta la baza ei ?